Μαρία η άσχημη: Η Μαρία πετάει στα σύννεφα όταν…


13-12-2017 3:03

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Μαρκέλλα φοβάται ότι αυτή τη φορά ο Αλέξης είναι πράγματι ερωτευμένος με άλλη.

Όταν εκμυστηρεύεται τους φόβους της στον Οδυσσέα, αυτός μεταξύ αστείου και σοβαρού της λέει πως είναι ερωτευμένος μαζί της. Ένα μωράκι είναι αφημένο στα σκαλιά του σπιτιού της Μαρίας. Η Καίτη και ο Ηρακλής το παίρνουν μέσα και αρχίζουν τις περιποιήσεις. Να το παραδώσουν όμως, στην αστυνομία ή όχι; Η Μαρία πετάει στα σύννεφα όταν λαμβάνει μία ανθοδέσμη από τον Αλέξη με ευχαριστήρια κάρτα για το υπέροχο βράδυ που πέρασαν μαζί. Γρήγορα η χαρά της μετατρέπεται σε λύπη όταν στη συνάντηση αναφέρεται ο προσεχής γάμος του Αλέξη και της Μαρκέλλας.

 

Η Μαρκέλλα, μπροστά σε όλους, αναφέρει τις αμφιβολίες της για τον προσεχή γάμο της αφήνοντάς τους άφωνους. Ο Νικόλας τηλεφωνεί στη Μαρία και απαντά η Λίλιαν, η οποία μόλις ακούει ποιος είναι στο τηλέφωνο αρχίζει τις γλύκες και ούτε λίγο ούτε πολύ κανονίζει να συναντηθεί μαζί του, κάνοντάς τον να πετά από τη χαρά του. Η Μαριάννα, που την ακούει, το λέει στις άλλες και όλες μαζί προσπαθούν να μιλήσουν στη Μαρία και να την προειδοποιήσουν.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr