Βόλος: Εισβολή αγροτικού σε καφενείο – Σοκ για τους πελάτες που κάθονταν στα τραπέζια


12-12-2017 10:30

Το αγροτικό ακολούθησε τρελή πορεία και μπήκε μέσα στο καφενείο. Πανικός μέσα και έξω από το κατάστημα στο Βόλο…

Ένας απρόσμενος… επισκέπτης μπούκαρε δύο ώρες περίπου μετά τα μεσάνυχτα της περασμένης Κυριακής, σε καφενείο της Νέας Δημητριάδας. Μεγάλο σοκ υπέστησαν θαμώνες του καταστήματος στη θέα του. Επρόκειτο για ένα αγροτικό όχημα με ανοιχτή καρότσα. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το όχημα που οδηγούσε νεαρής ηλικίας άτομο, σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε τρελή πορεία στο οδόστρωμα.

Κινούνταν στην οδό Αγίου Δημητρίου, όταν ο έλεγχος χάθηκε για άγνωστο λόγο. Το αγροτικό όχημα με την πίσω πλευρά του εισέβαλε… σε καφενείο της περιοχής.

Η τζαμαρία του καφενείου έπεσε σαν χαρτί μετά το «κάρφωμα» του οχήματος. Ο οδηγός του κατέβηκε σε κατάσταση σοκ από τη θέση του. Το μεγαλύτερο, όμως, σοκ είχαν υποστεί ο ιδιοκτήτης και οι θαμώνες του καφενείου που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο εσωτερικό του.

Όλοι έκαναν τον σταυρό τους που κάθονταν στη μέσα πλευρά του καφενείου, ενώ πραγματικό Άγιο είχαν οι πελάτες που μόλις μερικά λεπτά πριν είχαν αναχωρήσει από το τραπέζι μπροστά από την τζαμαρία.

Στο σημείο κλήθηκε αστυνομία. Ευτυχώς κανείς δεν τραυματίστηκε και το τροχαίο καταγράφηκε ως υλικών ζημιών. Μετά το σοκ, οι θαμώνες επέστρεψαν στην παρέα τους και τσούγκρισαν τα ποτήρια για την καλή τους τύχη. Ένας από τους θαμώνες, όμως, που έφευγε έψαχνε για λίγη ώρα που είχε πάει το σταθμευμένο έξω από το καφενείο μηχανάκι του… Βρίσκονταν τελικά κάτω από το αγροτικό αυτοκίνητο…

Οι εικόνες από την εισβολή του αγροτικού στο καφενείο

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, taxydromos.gr