"Χάος". Στο νοσοκομείο ball boy – Του πέταξαν κροτίδα οπαδοί του ΑΠΟΕΛ


11-12-2017 21:59

Απίστευτα πράγματα στο “Τσίρειο” στην αναμέτρηση ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ. Οπαδοί της δεύτερης ομάδας τραυμάτισαν με κροτίδα ball boy – Υπήρξε εισβολή οπαδών στον αγωνιστικό χώρο και.. μάχες σώμα με σώμα.

Οι κάφροι κατάφεραν να καταστρέψουν έναν ακόμα ποδοσφαιρικό αγώνα. Η αναμέτρηση ΑΕΛ – ΑΠΟΕΛ για το κυπριακό πρωτάθλημα δεν ολοκληρώθηκε ποτέ και στιγματίστηκε από ένα περιστατικό που προκαλεί… φρίκη.

Στο 39′ του αγώνα, οπαδοί του ΑΠΟΕΛ έριξαν από την κερκίδα τους μια κροτίδα δίπλα σε ένα ball boy, το οποίο και τραυματίστηκε.

Ο διαιτητής του αγώνας διέκοψε προσωρινά τον αγώνα, ενώ ο νεαρός μεταφέρθηκε στο νοσοκομε.ιο, εκεί όπου διαπιστώθηκε πως δεν υπέστη κάποιον σοβαρό τραυματισμό.

Ο πήγε να αρχίσει ξανά, μετά από διακοπή μισής ώρας. Με την εμφάνιση των ομάδων όμως στον αγωνιστικό χώρο είχαμε “βροχή” από καπνογόνα, ενώ οπαδοί και των δύο ομάδων κατέβηκαν απ’ τις εξέδρες και είχαμε συμπλοκές στο ταρτάν του σταδίου.

Ο διαιτητής πήρε ξανά τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με τις τελευταίες πληροφορίες να αναφέρουν πως το ματς δεν θα συνεχιστεί, εάν δεν αδειάσουν οι εξέδρες.

Πηγή: www.newsit.gr