Ηρακλής: Απίστευτο σλόγκαν με… γριές.


11-12-2017 19:10

Ο ΓΣ Ηρακλής ενημέρωσε τους φίλους της ομάδας για τη νέα μπουτίκ του συλλόγου -θα λειτουργήσει στο Κατσάνειο- χρησιμοποιώντας το μότο: “Πιο γριές από ποτέ”!

Ο ΓΣ Ηρακλής έδειξε πως δεν χάνει το χιούμορ του, παρά την παρουσία της ομάδας στη Γ’ Εθνική.

Οι Θεσσαλονικείς θα λειτουργήσουν τη νέα τους μπουτίκ στο Κατσάνειο και στην ανακοίνωση τους χρησιμοποίησαν το μότο: “Πιο γριές από ποτέ”. (σ.σ. γριές είναι το παρατσούκλι των οπαδών τως Θεσσαλονικέων).

Η ανακοίνωση του Ηρακλή

«Όταν πριν από λίγους μήνες σας είχαμε ενημερώσει για τις προσπάθειες που γίνονται σε όλους τους τομείς, είχαμε υποσχεθεί ότι σε βάθος χρόνου, αλλά σίγουρα, ο Ηρακλής μας θα βαδίσει με σταθερά βήματα και στο οργανωτικό κομμάτι.

Στο πλαίσιο αυτό, είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσουμε ότι υπάρχει πλέον μια νέα σελίδα προς το παρόν στο Facebook που θα σας παρέχει όλες τις πληροφορίες για την επικείμενη έναρξη των εργασιών στη νέα μπουτίκ που θα λειτουργήσει στο Κατσάνειο και αμέσως μετά για την διαδικτυακή (e-shop).

Η νέα αυτή σελίδα, θα έχει το ύφος που χρειάζεται και μια τρελαμένη Γριά (πιο τρελαμένη από ποτέ, όπως είναι και το σχετικό σλόγκαν) θα έχει μια απάντηση για κάθε σας ερώτηση. Ντου λοιπόν… και τις επόμενες ημέρες να περιμένετε τα καλύτερα»

Πηγή: www.newsit.gr