Χάρης Χριστόπουλος: Ποια θεωρεί φαβορί του My style rocks


11-12-2017 12:24

Ο Χάρης Χριστόπουλος εξηγεί γιατί δεν τον ενοχλούν οι αρνητικές κριτικές και λέει ποια θεωρεί φαβορί του My style rocks.

Το γεγονός ότι στο διαδίκτυο κυκλοφορούν κακές κριτικές για το σόου, την επιτροπή και τις παίκτριες σας ενοχλεί;

«Δεν με απασχολεί καθόλου! Οι κριτικές πάντα θα υπάρχουν και είναι αναμενόμενες για ένα εντελώς καινούριο για την ελληνική πραγματικότητα σόου, το οποίο θεωρώ ενδιαφέρον, κυρίως για τις γυναίκες, αλλά και για τους άντρες, που βλέπουν ένα δροσερό μπουκέτο από όμορφα κορίτσια. Στα κάτω κάτω, ανέκαθεν ήταν ωραίο θέαμα να βλέπεις μια ωραία ντυμένη γυναίκα. Μαζί μάλιστα με τις ιστορίες που φτιάχνουν τα κορίτσια, νομίζω πως δημιουργείται κι ένα χαμόγελο, που σε τελευταία ανάλυση επιτυγχάνει τον σκοπό του: την ψυχαγωγία! Και αφού έχουμε πετύχει τον σκοπό μας, ό,τι και να γραφτεί, προσωπικά δεν με πειράζει»

Και τα φαβορί σας;

«Εκτός από τη Ραμόνα, που είναι έξυπνη και στιλάτη, επομένως διεκδικήτρια, πιστεύω και στην Τζώρτζια Βαϊνά, γιατί το ψάχνει, το δουλεύει πάρα πολύ και είναι απολύτως σημερινή. Τη βοηθούν και ο σωματότυπος, η μορφή, το δέρμα, τα μαλλιά της. Είναι και πιο τολμηρή από την πιο κλασική, Ραμόνα» δήλωσε στο Τηλέραμα.

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr