Σάλος με Έλληνα γιατρό. «Πήγα για μπότοξ και κινδυνεύω να τυφλωθώ.»


08-12-2017 14:16

Απίστευτες on air καταγγελίες για “πλανόδιους” ιατρούς εξ Ελλάδος, μετά την δημοσιοποίηση υπόθεσης γυναίκας η οποία κινδυνεύει να απολέσει την όρασή της.

Προσανατολίζεται να κινηθεί νομικά κατά του ιατρού, καθώς παρουσίασε έντονες επιπλοκές στην όρασή της, ενώ έγινε και δεύτερη on air καταγγελία με θύμα μάλιστα γυναίκα γιατρό που από botox έπαθε στραβισμό και διπλωπία, ενώ πάλι ιατρός κατήγγειλε περίπτωση περιφερόμενης Ρωσίδας που κάνει botox και διάφορα ενέσιμα σε οικίες!

Ελλαδίτες κυρίως ιατροί πηγαινοέρχονται στην Κύπρο τα Σαββατοκύριακα για αισθητικές επεμβάσεις, ενώ υφίστανται καταγγελία για ανεπίσημα ραντεβού σε μη προβλεπόμενους χώρους ακόμα και σε κομμωτήρια!

Οι επεμβάσεις τιμολογούνται μάλιστα μεσοτιμής, με ο, τι αυτό ενδεχομένως συνεπάγεται στην ποιότητα της διαδικασίας, ενώ πρόβλημα εντοπίζεται και στην ποιότητα των χρησιμοποιούμενων υλικών, αρκετά προερχόμενα από την Τουρκία και τα κατεχόμενα, με κίνδυνο αυτά μάλιστα να διοχευθούν, λόγω του χαμηλού κόστους απόκτησής τους και στην ελληνική αγορά, μέσω αυτών των «πλανόδιων» ιατρών που πηγαινοέρχονται στην Κύπρο.

Δείτε και διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο newsit.com.cy

Πηγή: www.newsit.gr