ΠΑΟΚ: "Ποτέ ξανά μόνοι. Η δική μας φιέστα τον Μάιο"


08-12-2017 13:19

Έκκληση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ προς τους φίλους της ομάδας για “… πρωταθλητισμό οπαδικής κουλτούρας, μακριά από ενέργειες που στρέφονται κατά” της ομάδας, ενόψει του “μεγάλου” ματς με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα αλλά και για τα παιχνίδια που θα ακολουθούν.

Η Τούμπα ανοίγει τις πύλες της για πρώτη φορά εφέτος, μετά την τιμωρία που της υποβλήθηκε και η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση με τον τίτλο: “και τώρα ποτέ ξανά μόνοι”, καλώντας τους φίλους της ομάδας να έχουν συμπεριφορές που δεν θα ξαναφέρουν ποινή στο “δικέφαλο του Βορρά”.

Η ανακοίνωση

“Και τώρα πότε ξανά μόνοι

Έφτασε επιτέλους η στιγμή στη μάχη του πρωταθλήματος να μπει το πιο μεγάλο μας πλεονέκτημα, ο κόσμος, η γεμάτη Τούμπα!

08.12.2017 Μετά από σχεδόν μισό πρωτάθλημα μπροστά στο άχαρο θέαμα των άδειων καθισμάτων, τώρα μπορούμε να διεκδικήσουμε μαζί τον μεγάλο στόχο επί ίσοις όροις!Είναι αδιανόητο να ξαναμείνει η ομάδα μόνη της!

Καλούμε τον κόσμο σε πρωταθλητισμό οπαδικής κουλτούρας, μακριά από ενέργειες που στρέφονται κατά του ΠΑΟΚ και των χιλιάδων φιλάθλων που θέλουν να ζήσουν όλες τις στιγμές ως το τέλος.

Καλούμε τον κόσμο μας να μην υποκύψει σε πειρασμούς που πληρώνονται ακριβά, πρώτα από τους ίδιους, με την απουσία τους.

Κανένας πυρσός, φωτοβολίδα ή βεγγαλικό στην Τούμπα, κανένα αντικείμενο στον αγωνιστικό χώρο, καμία ενέργεια απέναντι στον ίδιο μας τον εαυτό!

Από την Κυριακή ξεκινάμε όλοι μαζί, αυτό που μας στερήθηκε. Η δική μας φιέστα θα γίνει τον Μάιο!”

Πηγή: www.newsit.gr