Μαρία η άσχημη: Το κέφι στο σπίτι της Μαρίας βρίσκεται στο ζενίθ


08-12-2017 2:59

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, οι απόκληρες φεύγουν για το πάρτι της Μαρίας, έχοντας συμφωνήσει μαζί της να φύγουν νωρίς για να καταφέρει να βγει και η Μαρία με τον Νικόλα.

Ο Αλέξης με τον Δημήτρη πάνε σ’ ένα μπαρ μέχρι να έρθει η ώρα που θα συναντηθεί με τη Μαρία. Η Μαρκέλλα με τη Λίλιαν, μεταμφιεσμένες, τους ακολουθούν. Στο σπίτι της Μαρίας, οι απόκληρες περνούν από έλεγχο από τον λίγο μεθυσμένο Ηρακλή, προς μεγάλη απογοήτευση της Μαρίας και της μητέρας της. Η Ελεωνόρα διοργανώνει ποιητική βραδιά στο σπίτι και εκεί ο Οδυσσέας γνωρίζεται με μία φιλόδοξη ποιήτρια, τη Μάχη. Ο Νικόλας βγαίνει με την Αγγελική και τον Σωτήρη, αλλά γρήγορα τα πράγματα μεταξύ τους οξύνονται.

 

Το κέφι στο σπίτι της Μαρίας βρίσκεται στο ζενίθ. Ο Ηρακλής δεν αφήνει καμία να καθίσει κάτω και τις τραβά για χορό. Ο Αλέξης με τον Δημήτρη πίνουν στο μπαρ με τη μεταμφιεσμένη Λίλιαν να τους κοιτάζει και τη Μαρκέλλα να περιμένει στο αυτοκίνητο. Ο Σωτήρης φεύγει εσπευσμένα, λόγω επείγοντος περιστατικού, αφήνοντας τον Νικόλα μόνο του με την Αγγελική… Η Μαρία μέσα στο άγχος γιατί βλέπει όλους να περνούν καλά και δεν ξέρει πώς να φύγει. Η Καίτη υπόσχεται να την βοηθήσει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr