Εμινέ Ερντογάν – Μπέτυ Μπαζιάνα: Τσάι… "στο πόδι". Συνάντηση "σφηνάκι" στο ξενοδοχείο


07-12-2017 17:55

Ούτε μία ώρα δεν κράτησε η συνάντηση της Εμινέ Ερντογάν με την Μπέτυ Μπαζιάνα στο ξενοδοχείο “Μεγάλη Βρετανία” στο κέντρο της Αθήνας. Η Μπέτυ Μπαζιάνα επισκέφτηκε την Εμινέ Ερντογάν μετά από πρόσκληση της δεύτερης που ακύρωσε την επίσκεψη τους στο Μουσείο της Ακρόπολης καθώς ένιωσε μια ξαφνική αδιαθεσία.

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έφτασε στο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Πρώτη Κυρία της Τουρκίας, το μεσημέρι της Πέμπτης (07.12.2017), περίπου στις 16:20. Μπήκε βιαστική αλλά ιδιαίτερα εντυπωσιακή στο ξενοδοχείο για να πιει τσάι με την Ελινέ Ερντογάν… και αποχώρησε μόλις 50 λεπτά αργότερα.

Το γεγονός ότι η συνάντηση τους κράτησε πολύ λίγο ερμηνεύτηκε από πολλούς ως δείγμα του κακού κλίματος που επικρατεί ανάμεσα στις δυο πλευρές μετά από τις προκλητικές δηλώσεις του Ερντογάν.

Δείτε στο βίντεο την έξοδο της Μπέτυς Μπαζιάνα

Η εντυπωσιακή Μπέτυ Μπαζιάνα

Η Μπέτυ Μπαζιάνα κατάφερε και πάλι να κλέψει τις εντυπώσεις. Για την επίσκεψη της στην Ελινέ, επέλεξε να παίξει με κλασικά χρώματα στο στυλ της. Για αυτό φόρεσε ένα μίντι φόρεμα με μαύρη φούστα που στο πάνω κομμάτι του έκανε διχρωμία (καφέ του πούρου – λευκό) ενώ είχε παιχνιδιάρικο σταυρωτό «δέσιμο». Το φόρεμα συνδύασε με μαύρες ψηλοτάκουνες γόβες και καφέ του πούρου μάλλινο παλτό.

Η ξαφνική αδιαθεσία

Η αδιαθεσία της Εμινέ Ερντογάν την υποχρέωσε να ακυρώσει όλο το πρόγραμμά της.  Παρόλ’ αυτά, η «πρώτη κυρία» της Τουρκίας ζήτησε από την Μπέτυ Μπαζιάνα να συναντηθούν και να πιουν τσάι στο ξενοδοχείο, στο οποίο έχει καταλύσει η τουρκική αντιπροσωπεία.

Live: Ο Ερντογάν στην Αθήνα – Λεπτό προς λεπτό η επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας

Η Μπέτυ Μπαζιάνα έκανε αποδεκτή την πρόσκληση της Εμινέ Ερντογάν και λίγο πριν από τις 16:30 έφτασε στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετανία» για να συναντηθεί με την Πρώτη Κυρία της Τουρκίας.

Εμινέ Ερντογάν Μπέτυ ΜπαζιάναΤο ξενοδοχείο όπου διαμένει η Εμινέ Ερντογάν

Γνωρίζονται από την Κίνα

Υπενθυμίζεται ότι δεν είναι η πρώτη φορά που συναντιούνται οι δύο κυρίες. Είχαν ξανασυναντηθεί τον περασμένο Μάιο στην Κίνα, στην «Απαγορευμένη Πόλη», και η μεταξύ τους επικοινωνία είναι πολύ θερμή.

Σε αυτό το κλίμα αναμένεται να γίνει και η συνάντησή τους, αργότερα, σήμερα (07.12.2017).

Η επίσκεψη και η απαίτηση που δεν έγιναν ποτέ

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επίσκεψη στο Μουσείο ήταν προγραμματισμένη για τις 15:00 ενώ λίγη ώρα αργότερα, οι πόρτες του Μουσείου έκλεισαν για το κοινό ενώ δυνάμεις των ΤΕΕΜ έλεγξαν τον χώρο.  Οι δυο πρώτες κυρίες ήταν προγραμματισμένο να γευματίσουν στο μουσείο της Ακρόπολης, ωστόσο και αυτό ακυρώθηκε.

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι η απαίτηση της Εμινέ για το συγκεκριμένο γεύμα. Η πρώτη Κυρία της Τουρκίας είχε ζητήσει να την σερβίρουν μόνο γυναίκες. Βέβαια, το χατήρι της δεν έγινε… μιας και η ξαφνική αδιαθεσία της τα ακύρωσε όλα.

Δείτε στο βίντεο την άφιξη της Μπέτυς Μπαζιάνα στο ξενοδοχείο

Ρεπορτάζ: Ειρήνη Μιλή

Πηγή: www.newsit.gr