Τζώνυ Θεοδωρίδης: Ο δεύτερος γάμος και η νέα ζωή


07-12-2017 8:04

Έτοιμος να ντυθεί ξανά γαμπρός φαίνεται πως είναι ο Τζώνυ Θεοδωρίδης.

Ο γνωστός ηθοποιός που μεσουράνησε τη δεκαετία του “80 με τις ταινίες του Γιάννη Δαλανίδη και είναι πλέον επιχειρηματίας βρήκε το άλλο του μισό κι ετοιμάζεται να επισημοποιήσει τη σχέση του.

Η αγαπημένη του Μαρία είναι γιατρός και παρόλο που είναι 20 χρόνια νεότερη του, εκείνη είναι γύρω στα 30 και ο ηθοποιός 52, ο Τζώνυ έχει βρει στο πρόσωπο της τον μεγάλο έρωτα. Ο ηθοποιός, που πλέον ασχολείται με το μπαράκι που έχει ανοίξει στο Χαλάνδρι με την πρώην γυναίκα του, είχε, όπως αναφέρει το Ciao κάνει εδώ και καιρό την πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, αλλά πλέον οι δυο τους το πήραν απόφαση.

Αυτός θα είναι ο δεύτερος γάμος για τον Τζώνυ Θεοδωρίδη, ο οποίος στα 30 του χρόνια είχε παντρευτεί με την Βίκυ Πουλάκη και απέκτησαν μαζί μια πανέμορφη κόρη, την Μελίτα. Και παρόλο που έχουν χωρίσει, οι δυο τους διατηρούν πολύ φιλικές σχέσης, με την πρώην του Βίκυ να έχει γνωρίσει τη νέα αγαπημένη του. Ο ίδιος μιλάει με τα καλύτερα λόγια για την πρώην σύζυγο του και τη σχέση τους:

«Είμαι 52 ετών, συνειδητοποιημένος, κοιτάω τον εαυτό μου και χαίρομαι. Τώρα αισθάνομαι πιο δυνατός. Πάντα δούλευα σε τέτοια μαγαζιά και πάντα μου άρεσε αυτή η δουλειά. Και ευτυχώς, γιατί είναι ένα επάγγελμα το οποίο με έσωσε. Βρίσκεσαι στον κόσμο, είναι ίδιο πράγμα ακριβώς. Ξέρω σχεδόν όλα τα πόστα. Αυτό το μαγαζί δεν το έχω μόνος μου, το έχω με την πρώην σύζυγο μου που είμαστε φιλαράκια. Έχουμε κάνει μια πάρα πολύ ωραία συμφωνία, είπαμε, εντάξει, έχουμε ένα παιδί και αυτό είναι που πρέπει να κρατηθεί όμορφα»

Ο γάμος τους, σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα θα γίνει σε πολύ κλειστό κύκλο, καθώς κανένας από τους δύο δεν επιθυμεί τη δημοσιότητα. Δηλώνει ότι το μεγαλύτερο επίτευγμα του είναι η κόρη του και προσθέτει ότι τα παιδιά είναι μεγάλη ευτυχία και δεν θα έλεγε όχι σε ένα ακόμα

Πηγή: Ciao 

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Ο δεύτερος γάμος και η νέα ζωή

Τζώνυ Θεοδωρίδης: Ο δεύτερος γάμος και η νέα ζωή