"Σκληρή" απάντηση Δραγασάκη σε Μητσοτάκη: "Σε μια ημέρα έντονου συμβολισμού, το μόνο που ψελλίζει είναι η ακροδεξιά ρητορική"


06-12-2017 16:58

Σφοδρή επίθεση στον Κυριάκο Μητσοτάκη εξαπέλυσε ο Γιάννης Δραγασάκης μετά από τη δήλωση του πρώτου μέσω twitter. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή τα επεισόδια για την επέτειο δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου ανέφερε μεταξύ άλλων: “επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’ αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της”.

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε για τα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. «Επεισόδια, μολότοφ, σπασίματα μαγαζιών – για μία ακόμη φορά εικόνα χάους στο κέντρο της Αθήνας. Είναι «τα δικά τους παιδιά», όπως είπε χθες ο κ. Δραγασάκης, γι’ αυτό προφανώς δεν αφήνουν την αστυνομία να κάνει τη δουλειά της…» έγραψε στον λογαριασμό του στο twitter ο πρόεδρος της ΝΔ.

Γιάννης Δραγασάκης: Η απάντηση του

«Δεν απέφυγε τελικά τη μονταζιέρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, Σε μια ημέρα έντονου συμβολισμού, το μόνο που μέχρι στιγμής ψελλίζει είναι η ακροδεξιά ρητορική, συνεχίζοντας το κρεσέντο φθηνού λαϊκισμού στο οποίο συγκεκριμένα μιντιακά κέντρα & η Χρυσή Αυγή συντονισμένα επιδίδονται από εχθές. ΓΔ» απάντησε μέσα από το twitter ο Γιάννης Δραγασάκης.

Πηγή: www.newsit.gr