Συνάντηση Ζωής Κωνσταντοπούλου με τον πρόεδρο του ΣτΕ


06-12-2017 16:02

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Συμβουλίου της Επικρατείας Νικόλαο Σακελλαρίου είχαν σήμερα η πρώην πρόεδρος της Βουλής και πρόεδρος του κόμματος «Πλεύσης Ελευθερίας» Ζωή Κωνσταντοπούλου και ο δικηγόρος Κωνσταντίνος Ζηκογιάννη για το θέμα της χθεσινή (05.12.2017) προσφυγής που κατέθεσαν στο Ανώτατο Ακυρωτικό Δικαστήριο εκπροσωπώντας τη συμβολαιογράφο Λαυρίου Ελένη Καραγεωργοπούλου.

Με την αίτηση τους ζητούν με προσωρινή διαταγή του να «παγώσει» προσωρινά η απόφαση της τελευταίας επαναληπτικής γενικής συνέλευσης (27.11.2017) του  Συμβολαιογραφικού Συλλόγου  Αθηνών, Πειραιώς,  Αιγαίου και Δωδεκανήσου με την οποία ανεστάλη η αποχή των συμβολαιογράφων από όλους τους πλειστηριασμούς έως 31 Δεκεμβρίου 2017.

Την ίδια στιγμή, ζήτησαν να εκδοθεί απόφαση με την οποία να αναστέλλεται η απόφαση της επίμαχης γενικής συνέλευσης μέχρι να εκδοθεί απόφαση επί της κυρίας αίτησης που έχουν καταθέσει.

Σήμερα πάντως με τα έως τώρα δεδομένα, δεν αναμένεται να δοθεί προσωρινή διαταγή καθώς οι σημερινοί πλειστηριασμοί στην Αττική αναβλήθηκαν για λόγους ασφαλείας.   

Αντίθετα, μέχρι την ερχόμενη Τετάρτη, αναμένεται να εκδοθεί απόφαση  του ΣτΕ επί της αίτησης αναστολής  που έχει κατατεθεί».

Πηγή: www.newsit.gr