Κωνσταντίνου και Ελένης: Ελένη και Πέγκυ μαλλιοτραβιούνται για…


06-12-2017 7:39

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Κωνσταντίνου και Ελένης, ο Κωνσταντίνος επιστρέφει από ένα ταξίδι στην Αγγλία, έχοντας έντονες τις επιρροές από την ξένη χώρα.

Εκτός του ότι αρνείται να μιλήσει Ελληνικά και μιλάει μόνο Αγγλικά φέρνει μαζί του και τις εξαίρετες εντυπώσεις από την πασίγνωστη Βυζαντινολόγο κυρία Ράφιξτοουν, την οποία και προσκαλεί στην Ελλάδα. Με αφορμή την άφιξή της, διοργανώνει λαμπρή δεξίωση όπου και προσκαλεί τον Πρύτανη, τον Υπουργό Πολιτισμού, εξαίρετους καθηγητές καθώς και τον εκδότη κύριο Φουντουκιώτη, τον οποίο και θέλει να πείσει μέσω της δεξίωσης και της κυρίας Ράφιξτοουν, να του εκδώσει το βιβλίο.

Δυο μέρες όμως πριν τη δεξίωση, η κυρία Ράφιξτοουν αναβάλλει το ταξίδι της στην Ελλάδα, με αποτέλεσμα ο Κωνσταντίνος να μην ξέρει τι να κάνει μιας και όλοι θα θεωρούσαν ότι εξαρχής έλεγε ψέματα για την άφιξη της λαμπρής επιστήμονος. Ετσι σκαρφίζεται σχέδιο, να παραστήσει κάποια άλλη την κυρία Ράφιξτόουν. Οι κυρίες που διεκδικούν τη θέση δεν είναι άλλες από τις Ελένη, Πέγκυ και Ματίνα. Ο αγώνας σκληρός αφού μόνιμα μαλλιοτραβιούνται. Η επιλογή του Κωνσταντίνου τελικά, μάλλον είναι η λανθασμένη…

Πηγή: www.gossip-tv.gr