Ορέστης Τσακαλώτος: Ανάληψη ευθύνης για την επίθεση στα γραφεία της εταιρείας του.


05-12-2017 23:38

Η εταιρεία Qualco, της οποίας ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Ορέστης Τσακαλώτος, δέχτηκε επίθεση το μεσημέρι της Τρίτης, 05.12.2017.

Ο Ορέστης Τσακαλώτος, ξάδελφος του υπουργού Οικονομικών, Ευκλείδη, είναι πρόεδρος της εταιρείας Qualco. Πρόκειται για την εταιρεία που εδρεύει στο Μαρούσι και στην οποία σημειώθηκε επίθεση το μεσημέρι της Τρίτης, 05.12.2017.

Μια επίθεση την οποία ανέλαβε μερικές ώρες αργότερα Η Αναρχικη Συλογικοτιτα Καλληθεας Μοσχατου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.).

Η επίθεση στην Qualco της οποίας μέτοχος είναι ο Ορέστης Τσακαλώτος και η ανάληψη ευθύνης

Σε κείμενο που αναρτήθηκε σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, τονίζεται:

«Σήμερα το μεσημέρι γύρω στις 3 η ΑΣΥΚΑΜΟ πραγματοποίησε επίθεση στα γραφεία της εισπρακτικής εταιρίας Qualco στο Μαρούσι.

 Σε μια περίοδο που η κοινωνία δέχετε επίθεση από νέα μέτρα και φόρους, την ώρα που η κυβέρνηση φέρνει ψευτομερίσματα των 200ε και η ΔΕΗ κάνει αύξηση ληξιπρόθεσμων οφειλών φέρνουν από την πίσω πόρτα κοινοπραξία εισπρακτικών εταιριών για να κυνηγήσουν και να εκβιάσουν περαιτέρω τον λαό.

click4more

Ορέστης Τσακαλώτος: Επίθεση στα γραφεία της εταιρείας του ξαδέλφου του ΥΠΟΙΚ!

Η κοινοπραξία αυτή  (IBM Hellas A.E, Deutsche Bank London Branch, Estia Business Group, Deloitte Business Solutions A.E.,ΚΑΠΑ Research Α.Ε.,Νικόλαος Α. Ανδρικόπουλος και Συνεργάτες Δικηγορική Εταιρεία και η Finacity Corporation) με επικεφαλή την Qualco θα έχει με την σειρά της τεράστια κέρδη αφού έχουν συμφωνήσει να πέρνει ποσοστά επί των κερδών είτε χρωστάς 200ε είτε 2000ε.

Τέλος η ίδια η Qualco είναι γνωστή για το ποιόν, την στιγμή που η εταιρεία κάνει μπίζνες εκατομμυρίων, οι εργαζόμενοι παλεύουνε με τα deadlines, τις απλήρωτες υπερωρίες, την δουλειά απο το σπίτι που θεωρείται νεκρός χρόνος, με αυτα τα κριτήρια αξιολογούνται και οποιος κρίνετε »αντιπαραγωγικός» απολύεται με συνοπτικές διαδικασίες.

Εμείς απο μερίας μας ενα έχουμε να πούμε όποιος τα βάζει με τις ζωές μας θα μας βρεί απεναντι του.

θα ακολουθήσει και βίντεο απο την παρέμβαση.

Αναρχικη Συλογικοτιτα Καλληθεας Μοσχατου (Α.ΣΥ.ΚΑ.ΜΟ.)».

Πηγή: www.newsit.gr