Ο Χιμένεθ για το Ολυμπιακός – Γιουβέντους


05-12-2017 17:58

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Μανόλο Χιμένεθ, ρωτήθηκε από την Tuttosport για τις δυσκολίες που μπορεί να αντιμετωπίσει η Γιουβέντους στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Ο Χιμένεθ ανέφερε πως η Γιουβέντους θα πρέπει να προσέξει τα πρώτα “δυνατά” λεπτά που έχει ο Ολυμπιακός στους αγώνες του στο “Γ. Καραϊσκάκης” και τόνισε πως οι “ερυθρόλευκοι” θα τα δώσουν όλα για τους οπαδούς τους.

Μάλιστα, ο Ισπανός τεχνικός ξεχώρισε τους Φορτούνη και Οτζίτζα από τους “ερυθρόλευκους”.

“Ο Αλέγκρι δεν χρειάζεται συμβουλές, είναι κορυφαίος τεχνικός. Σίγουρα η Γιουβέντους θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική στα πρώτα λεπτά: ο Ολυμπιακός πάντα ξεκινά δυνατά για να ξεσηκώσει το «Γ. Καραϊσκάκης». Ακόμη κι αν έχει αποκλειστεί, θα παίξει στο μάξιμουμ για τους οπαδούς του.

Όμως σίγουρα η Γιουβέντους έχει μεγαλύτερη ποιότητα, αλλά θα πρέπει απαραίτητα να παίξει σε υψηλή ένταση. Αν χαλαρώσει μπορεί να ηττηθεί.

Στο παρελθόν το έχουν πάθει άλλες μεγάλες ομάδες στο Φάληρο. Και φέτος στην έδρα του Ολυμπιακού έχουν νικήσει μόνο δύο ομάδες (σ.σ. Σπόρτινγκ και Ατρόμητος)…

Όσον αφορά τον Οτζίτζα και τον Φορτούνη; Είναι οι παίκτες – κλειδιά για το παιχνίδι του Ολυμπιακού. Έχει πάντως γρήγορους και ποιοτικούς παίκτες που μπορούν να απειλήσουν”, δήλωσε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Πηγή: www.newsit.gr