Μαρία η άσχημη: Η Μαρία δείχνει στον Αλέξη πόσο κοντά του θέλει να είναι


05-12-2017 2:56

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, ο Αλέξης, μετά από την επίθεση που έκανε στον Σέργιο για τις προσβολές του στη Μαρία, λέει στη Μαρία πως δεν είναι ανάγκη να αλλάξει γιατί του αρέσει έτσι όπως είναι.

Ο Ηρακλής, έπειτα από τη δήλωση της Καίτης πως θα βγει με φίλες της έξω, αποφασίζει να πάνε μαζί στη συγκέντρωση των συμφοιτητών. Η Ελεωνόρα, βρίσκοντας τυχαία μια ποιητική συλλογή, αποφασίζει πως είναι γεννημένη ποιήτρια και ρίχνεται με πάθος στο καινούργιο της χόμπι. Ο Οδυσσέας αποφασίζει να συμπεριλάβει τον Μιχαλάκη στη φωτογράφηση για τη νέα κολεξιόν.

 

Όταν ο Σέργιος μαθαίνει πως η Μόνικα δουλεύει ως μανεκέν στην Ecomoda, γίνεται έξαλλος και προσπαθεί να πείσει τη Μαρκέλλα να την απολύσει, υπενθυμίζοντάς της πως ο πατέρας της Μόνικας ήταν ο εραστής της μητέρας τους. Η Μόνικα δεν μπορεί να εξηγήσει την εχθρική συμπεριφορά του Σέργιου και της Μαρκέλλας. Η Μαρία δείχνει στον Αλέξη πόσο κοντά του θέλει να είναι. Ο Αλέξης μπαίνει σε δύσκολη θέση και προσπαθεί να την αποκρούσει ευγενικά και με τρόπο. Γυρνώντας από μία έξοδό της με τον Αλέξη, η Μαρία βρίσκει τους γονείς της να την περιμένουν για να της ευχηθούν για τα γενέθλιά της.

Πηγή: www.gossip-tv.gr