Τζιχαντιστές απειλούν με αιματοκύλισμα τα Χριστούγεννα – Τρόμος στην καρδιά της Ευρώπης


04-12-2017 18:25

Νέες απειλές από τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους για αιματοκύλισμα τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο. Η ανατριχιαστική φωτογραφία στην Oxford Street.

Με μια νέα ανατριχιαστική φωτογραφία οι τζιχαντιστές απειλούν με επικείμενο χτύπημα στην Oxford Street τα Χριστούγεννα στο Λονδίνο.

Στη φωτογραφία φαίνεται ένας τζιχαντιστής να περπατά στην Oxford Street βαριά οπλισμένος. «Από εδώ και πέρα θα τους επιτεθούμε και δεν θα έρθουν να μας επιτεθούν» είναι η λεζάντα που συνοδεύει τη φωτογραφία.

Οι τζιχαντιστές ενισχύουν την προπογάνδα

Το Ισλαμικό Κράτος φαίνεται πως συνεχίζει την προπαγάνδα του για επιθέσεις τα Χριστούγεννα με μια σειρά από ανατριχιαστικές φωτογραφίες με απειλές για χτυπήματα σε Ευρώπη και Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Σε προηγούμενες αφίσες φαίνεται ο Άγιος Βασίλης να γονατίζει μπροστά από τζιχαντιστή του Ισλαμικού Κράτους στη Regent Street στο Λονδίνο.

Σε άλλη τζιχαντιστής κρατά ματωμένο μαχαίρι και κοιτάζει στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Παρίσι. Ένας Άγιος Βασίλης στέκεται δίπλα σε κιβώτιο με δυναμίτη και κοιτάζει πάνω από την Times Square στη Νέα Υόρκη.

Πηγή: Dailymail