Κακοκαιρία: Εξαγριωμένος πολίτης έδειρε τον πρόεδρο κοινότητας του Αγρινίου.


04-12-2017 17:50

Θύμα ξυλοδαρμού, όπως ο ίδιος καταγγέλλει, έπεσε ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Ζευγαρακίου του Δήμου Αγρινίου, Θεόδωρος Παπαδόπουλος από συγχωριανό του ο οποίος τον θεώρησε υπαίτιο για τις καταστροφές που έγιναν στην περιοχή από τις βροχοπτώσεις των περασμένων ημερών και τα πλημμυρικά φαινόμενα.

Ο κύριος Παπαδόπουλος αναφέρει πως λογομάχησε για το θέμα του καθαρισμού των ρεμάτων και πως τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο με χτυπήματα στο κεφάλι. «Χτυπήθηκα αριστερά στο κεφάλι, στο αυτί ήταν απανωτά τα χτυπήματα, ακόμη έχω προβλήματα. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο κι όμως πήγα χθες και πάλι στο νοσοκομείο. Ακόμη ζαλίζομαι» λέει ο πρόεδρος.

Κάνει λόγο για αδιαφορία από την Περιφέρεια αλλά και τη δημοτική αρχή Αγρινίου για τον καθαρισμό των ρεμάτων και αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή ενώ ζητάει και παραιτήσεις  από ανθρώπους που έχουν θέσεις ευθύνης στο Δήμο Αγρινίου, τους οποίους θεωρεί υπαίτιους για αυτό που του συνέβη.

Ο άνδρας που φέρεται να χτύπησε τον πρόεδρο συνελήφθη και σχηματίστηκε  σε βάρος του δικογραφία για εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης.

Πηγή: agriniosite