Νέα Δημοκρατία: Εκτός ψηφοδελτίων Κωστόπουλος – Τατούλη


04-12-2017 14:34

Εξελίξεις μετά τη συνέντευξη Μητσοτάκη στην «Καθημερινή»

Ποικίλα σχόλια -όπως ήταν αναμενόμενο- προκάλεσε το περιεχόμενο της χθεσινής συνέντευξης που παραχώρησε ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στην εφημερίδα «Καθημερινή» και τον Αλέξη Παπαχελά.

Το γεγονός ότι έσπευσε να ξεκαθαρίσει ότι κανένα μέλος της οικογένειάς του δεν θα συμμετάσχει στην κυβέρνησή του ήταν ένα μήνυμα που αφορούσε κυρίως την Ντόρα Μπακογιάννη.

Ωστόσο, επειδή ο κ. Μητσοτάκης δείχνει διάθεση να απαλλάξει τη ΝΔ από τις βαρονίες του παρελθόντος, θα πρέπει να θεωρείται περισσότερο από βέβαιο ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν θα εξαντληθεί μόνο στο πρόσωπο της Ντόρας Μπακογιάννη.

Απεναντίας, και σύμφωνα με καλά ενημερωμένες πηγές, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης δείχνει να έχει καταλήξει στην απόφαση να μη συμπεριλάβει κανένα γόνο πολιτικής οικογένειας.

Έτσι, εκτός από τους εν ενεργεία βουλευτές που φέρουν βαρύ πολιτικό όνομα, θα πρέπει να θεωρείται βέβαιο ότι εκτός ψηφοδελτίων θα βρεθούν, εκτός από τον υιό του Γιάννη Τραγάκη, η θυγατέρα του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Εύη Τατούλη και ο γιος του πρώην βουλευτή της ΝΔ Νίκος Κωστόπουλος, ο οποίος, χωρίς να έχει λάβει το κομματικό χρίσμα, κινείται στη Β’ Αθήνας ως σίγουρος υποψήφιος, γράφοντας στα παλιότερα των κομματικών του υποδημάτων τα κομματικά όργανα.

parapolitika