Πανικός στις πιάτσες της κοκαϊνης – Επώνυμοι τρέμουν τις αποκαλύψεις του Μάρτιν


04-12-2017 9:55

Δεν είχε παρά τρεις εβδομάδες στην Ελλάδα, είχε καταφέρει όμως να δικτυωθεί για τα καλά. Πληροφορίες θέλουν τον Μάρτιν τον Σέρβο που πιάστηκε στη Βάρκιζα με 135 κιλά κοκαϊνη να έχει διασυνδέσεις με το κύκλωμα που στον πελατολόγιό του φιγουράρουν πολλοί επώνυμοι.

Το διαμέρισμα της Βάρκιζας ήταν όπως όλα δείχνουν σε πρώτη φάση το “στρατηγείο” του Σέρβου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του newsit.gr ο Μάρτιν ήταν γνωστός στις αρχές της Σερβίας για διακίνηση κοκαϊνης και άλλων ναρκωτικών.

Φαίνεται πως η εγκατάστασή του στην Ελλάδα μόνο τυχαία δεν ήταν. Ο 33χρονος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης νυχτερινού κέντρου διασκέδασης στο Βελιγράδι είχε στόχο τη διακίνηση των ναρκωτικών τόσο στην Αθήνα, όσο όμως και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες.

Ο Μάρτιν δεν φαίνεται πως ήρθε χωρίς πρώτα να έχει “στρώσει” τον δρόμο για τη διακίνηση των ναρκωτικών. Οι πληροφορίες τον θέλουν να είχε επαφές με άλλο άτομο, το οποίο δεν έχει πέσει στα χέρια των αστυνομικών. Μαζί θα “έσπρωχναν” στα αθηναϊκά σαλόνια την κοκαϊνη.

Το γεγονός ότι ήρθε στην Αθήνα μόλις τρεις εβδομάδες πριν, εγκαταστάθηκε στο σπίτι στη Βάρκιζα και αμέσως βρέθηκε να έχει 135 κιλά κοκαϊνης δείχνει στους έμπειρους αστυνομικούς της Δίωξης πως είχε προετοιμάσει το έδαφος από καιρό και ήταν έτοιμος για το μεγάλο άνοιγμα στην αγορά της Αθήνας και όχι μόνο.

Πρόκειται για μία ποσότητα ρεκόρ… η αξία της οποίας φτάνει τα πέντε εκατομμύρια ευρώ. Από την προανάκριση προκύπτει ότι εμπλέκονται και γνωστά ονόματα της Αθήνας. Φαίνεται ότι ο Σέρβος και οι συνεργοί του επιχείρησαν να καλύψουν το… κενό που δημιουργήθηκε στις πιάτσες των ακριβών ναρκωτικών στην Αθήνα μετά τα χτυπήματα που δέχθηκαν τα διάφορα κυκλώματα από την Αστυνομία. Το κύκλωμα στο σύνολό του φαίνεται ότι απαρτίζεται από δεκάδες άτομα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Θ. ΠΑΝΟΥ

 

Πηγή: www.newsit.gr