Λαμία: Ο ένας στη φυλακή και οι τρεις σε κατ' οίκον περιορισμό – Ενώπιον της δικαιοσύνης η σπείρα που διακινούσε ναρκωτικά


03-12-2017 20:35

Στο δικαστικό μέγαρο της Λαμίας οδηγήθηκαν οι τέσσερις από τους 11 κατηγορούμενους για συμμετοχή στις δύο εγκληματικές οργανώσεις που καλλιεργούσαν, πουλούσαν και αγόραζαν χασίς στην Λαμία αλλά και την Αττική…

Ο ένας από αυτούς με σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα προφυλακίστηκε, ενώ η τύχη των υπολοίπων θα κριθεί τις επόμενες ημέρες.

Ανακρίτρια και εισαγγελέας διαφώνησαν για το αν θα έπρεπε να προφυλακιστούν ή όχι και έτσι το λόγο τώρα έχει το δικαστικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει για να αποφασίσει.

Μέχρι τότε οι τρεις κατηγορούμενοι θα βρίσκονται σε κατ΄οίκον περιορισμό. Τα υπόλοιπα μέλη της σπείρας θα οδηγηθούν στο δικαστικό μέγαρο προκειμένου να απολογηθούν αύριο Δευτέρα και την Τρίτη.

Οι δικηγόροι των τριών κατηγορουμένων που θα βρίσκονται σε κατ’ οίκον περιορισμό, Δημήτρης Κρούπης και Ειρήνη Τσούκα μίλησαν στο tvstar.gr, εκφράζοντας την αισιοδοξία τους για την τύχη των πελατών τους.

Πηγή: tvstar.gr