Γεροβασίλη: Σημαντικό το ότι δεν είχαμε θύματα στην Αιτωλοακαρνανία από τις μεγάλες πλημμύρες


02-12-2017 23:35

«Το πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο παρήχθη έπρεπε να επιστραφεί τους Έλληνες πολίτες και ιδιαίτερα σε αυτούς που είναι περισσότερο αδύναμοι αυτή την εποχή” τόνισε η Όλγα Γεροβασίλη από την Πάτρα. Η υπουργός Δοιηκητικής Ανασυγκρότησης sστάθηκε και στις καταστροφικές πλημμύρες στην Αιτωλοακαρνανία, λέγοντας πως είναι ευτύχημα που δεν υπήρξαν θύματα.

Η κ. Γεροβασίλη τόνισε ότι η «όλη η προσπάθεια που γίνεται, έχει ως σκοπό την στήριξη των αδύναμων οικονομικά κοινωνικών ομάδων, ώστε βγαίνοντας από την επιτροπεία, που πια είναι ορατό, να έχουμε κρατήσει την κοινωνία όρθια και με ένα άλλο μείγμα πολιτικής να περάσουμε την χώρα σε άλλους δρόμους».

Όσον αφορά στις ζημιές που προκλήθηκαν στην Αιτωλοακαρνανία από το σημερινό κύμα κακοκαιρίας, η υπουργός Δοικητικής Ανασυγκρότησης είπε ότι «παρακολουθήσαμε με πολύ μεγάλη αγωνία, μετά δε και την πρόσφατη εμπειρία της Μάνδρας, τα όσα συνέβησαν στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά το σημαντικό είναι ότι σήμερα δεν είχαμε θύματα».

Παράλληλα ανέφερε ότι «προφανώς οι υλικές ζημιές είναι σοβαρές, προφανώς οι περιουσίες ανθρώπων μας αφορούν εξ΄ ίσου, αλλά το σημαντικότερο είναι η ανθρώπινη ζωή».

Πηγή: www.newsit.gr