ΒΟΜΒΑ: «Έσκασε» κι άλλη παραίτηση σε τηλεοπτικό σταθμό


02-12-2017 14:53

Φαίνεται πως έχει πέσει επιδημία δεν εξηγείται διαφορετικά οι παραιτήσεις που πέφτουν η μία μετά την άλλη τις τελευταίες ώρες. Άλλη μια παραίτηση σε τηλεοπτικό σταθμό έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στον συγκεκριμένο σταθμό τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα την φετινή τηλεοπτική σεζόν αφού τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης και μια σειρά παραιτήσεων συντέλεσαν στο να δημιουργηθεί μια μιζέρια και ένα κακό κλίμα.

Μετά την παραίτηση του επί χρόνια διευθυντή προγράμματος, την θέση του ανέλαβε τον περασμένο Σεπτέμβριo γνωστός ηθοποιός. Τότε δεν ήταν λίγοι που απόρησαν και λογικά αναρωτήθηκαν. «Τι δουλειά έχει ένας ηθοποιός στην συγκεκριμένη επιτελική θέση, αφού το αντικείμενο εργασίας του είναι πολύ διαφορετικό».

Όμως ο ίδιος έκανε φιλότιμες προσπάθειες για να φέρει εις πέρας τα καθήκοντα του. Ωστόσο φαίνεται πως κάτι στράβωσε στην πορεία αφού γνωστοποίησε στον πρόεδρο του καναλιού να εγκαταλείψει το «καράβι». Σύμφωνα με πληροφορίες ο λόγος της παραίτησης του είναι μια σειρά από διαφωνίες και συγκρούσεις στον τρόπο που λαμβάνονταν διάφορες αποφάσεις. Ο ηθοποιός πρόκειται να παραμείνει στην θέση του μέχρι και το τέλος Δεκεμβρίου. Παρόλα αυτά υπάρχουν πληροφορίες ότι ο υπηρεσιακός συμβούλος προγραμμάτων του TvOne, Αχιλλέας Γραμματικόπουλος κάνει δεύτερες σκέψεις για να παραμείνει στην θέση του.

nassosblog