Καλλονή ασφάλισε τα οπίσθιά της έναντι 260.000 ευρώ μετά από…


02-12-2017 14:29

Η δυσάρεστη εμπειρία που βίωσε κατά τη διάρκεια μιας live εκπομπής τον περασμένη Φεβρουάριο ώθησε μια καλλονή από τη Βραζιλία να λάβει αρκετά δραστικά μέτρα για την προστασία του μεγαλύτερού της «όπλου» στον χώρο του μόντελινγκ, δηλαδή των οπισθίων της.

Η Rayssa Teixeiro Melo είναι μια νεαρή Βραζιλιάνα που επιδεικνύει το καλλίγραμμο κορμί της φορώντας μικροσκοπικά μαγιό σε τηλεοπτικές εκπομπές και σε καυτές φωτογραφίσεις. Ωστόσο, στην περίπτωσή της ισχύει ο χρυσός κανόνας «κοιτάζετε, αλλά μην αγγίζετε», όπως απέδειξε η ίδια περίτρανα πριν από μερικούς μήνες, χαστουκίζοντας έναν παρουσιαστή που τόλμησε να απλώσει χέρι στην… απαγορευμένη περιοχή.

Αφού το βίντεο του άγριου χουφτώματος της νεαρής κοπέλας έγινε viral, κάνοντας τον γύρο του διαδικτύου, η οργισμένη της αντίδραση βρήκε πολλούς υποστηρικτές στο Instagram και εκτόξευσε τη δημοτικότητά της στα ύψη.

Ωστόσο, το τραύμα από την χυδαία ενέργεια του παρουσιαστή φαίνεται πως τη «βασανίζει» ακόμα, αφού πρόσφατα αποφάσισε να ασφαλίσει τα οπίσθιά της έναντι ενός υπέρογκου ποσού, ώστε να εξασφαλίσει τουλάχιστον το μέλλον της αν συμβεί το οτιδήποτε στο αγαπημένο σημείο του σώματός της.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Melo ασφάλισε τα οπίσθιά της έναντι ενός εκατομμυρίου ρεάις, δηλαδή περίπου 260.000 ευρώ, τα οποία πρόκειται να της καταβληθούν σε περίπτωση ατυχήματος ή «κακομεταχείρισης» της συγκεκριμένης περιοχής.

 

Η νεαρή κοπέλα, που εργάζεται και ως χορεύτρια, είναι απίστευτα περήφανη για τα οπίσθιά της, τα οποία θεωρεί το «πιο δυνατό της σημείο». Όπως έχει εκμυστηρευθεί στο παρελθόν σε βραζιλιάνικα ΜΜΕ, προκειμένου να πετύχει αυτή τη ζηλευτή περιφέρεια του 1 μέτρου και 10 εκατοστών έχει περάσει ατέλειωτες ώρες στο γυμναστήριο και έχει κάνει ενέσεις σιλικόνης σε κάθε γλουτό.

Μετά το περιστατικό στη live εκπομπή τον περασμένο Φλεβάρη, ο λογαριασμός της εντυπωσιακής κοπέλας στο Instagram απογειώθηκε και πλέον έχει πάνω από 526.000 ακόλουθους που «αποθεώνουν» τις καυτές φωτογραφίες που ανεβάζει ανά τακτά διαστήματα.