Αγρίνιο: Η κακοκαιρία έθαψε περιοχές κάτω από τη λάσπη – "Δεν έχουμε ξαναδεί κάτι τέτοιο"


02-12-2017 13:02

Η κακοκαιρία χτυπάει και το Αγρίνιο που μετράει τις πληγές του. Πρωτοφανείς εικόνες καταστροφής, σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης…

Μεγάλες χαρακτήρισε τις ζημιές που έχουν προκληθεί στο Αγρίνιο από το σημερινό κύμα κακοκαιρίας ο δήμαρχος, Γιώργος Παπαναστασίου. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, «υπάρχουν υποδομές που είναι κυριολεκτικά θαμμένες κάτω από την λάσπη», προσθέτοντας ότι «ήταν απίστευτη η ποσότητα της βροχής που έπεσε σήμερα το πρωί». Μάλιστα, όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν έχουμε ξαναζήσει κάτι ανάλογο στο παρελθόν».

Ακόμη, ο Γιώργος Παπαναστασίου ανέφερε ότι «ήδη κάνουμε τις απαραίτητες ενέργειες για να φιλοξενήσουμε σε ξενοδοχεία συμπολίτες μας, που τα σπίτια τους υπέστησαν ζημιές από τα πλημμυρικά φαινόμενα».

Όσον αφορά στην αντιμετώπιση των προβλημάτων, ο Γιώργος Παπαναστασίου είπε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ ότι «εκτός από τα μηχανήματα του δήμου, επιχειρούν και ιδιωτικά μηχανήματα, τα όποια έχουμε μισθώσει», προσθέτοντας παράλληλα, ότι «υπάρχει συνεργασία με όλους τους αρμόδιους φορείς».

Νέες εικόνες καταστροφής στην Αιτολωακαρνανία

Πηγή: onairnews.gr, agriniotimes.gr