Αποχώρηση «βόμβα» από τον ΣΚΑΪ!


01-12-2017 19:19

Σίγουρα λοιπόν αυτή η αποχώρηση από τον ΣΚΑΪ αλλάζει πολλά από τα δεδομένα και όχι μόνο στο σταθμό του Φαλήρου…! Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου πριν από λίγη ώρα αποχώρησε από τον ΣΚΑΪ η διευθύντρια προγράμματος Άλκηστις Μαραγουδάκη.

Η είδηση «έσκασε» σαν βόμβα στο σταθμό του Φαλήρου αφού όλοι, εντός και εκτός σταθμού, γνωρίζουν ότι ήταν από τους «πρωτεργάτες» του «χτισίματος του νέου ΣΚΑΪ», καταφέρνοντας με τις επιλογές της στον ψυχαγωγικό κυρίως τομέα ο ΣΚΑΪ να πρωταγωνιστεί στο τηλεοπτικό τοπίο. Κανείς λοιπόν δεν περίμενε ότι τώρα, στην αρχή της σεζόν και αμέσως μόλις προκηρύχθηκε ο διαγωνισμός για τις καινούργιες τηλεοπτικές άδειες η Άλκηστις Μαραγουδάκη θα αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ.

Στο σημείο αυτό να αναφέρω ότι πρόκειται για αποχώρηση που κανείς δεν περίμενε, ούτε και στα υψηλά… υψηλότατα διοικητικά κλιμάκια του σταθμού θεωρώντας ότι η διευθύντρια προγράμματος θα συνεχίσει να είναι στην «ηγετική πυραμίδα» του ΣΚΑΪ.

Ωστόσο, σύμφωνα με τις ίδιες έγκυρες πληροφορίες μου η ίδια υπέβαλε ξαφνικά σήμερα την παραίτησή της στη διευθύνουσα σύμβουλο του σταθμού Εύη Κουτσαφτάκη δηλώνοντας πως «ο κύκλος στον ΣΚΑΪ έκλεισε…»!