Αποστόλης Τότσικας: «Δεν μου χαρίστηκε κάποιος»


01-12-2017 16:46

Τα πρώτα χρόνια της παρουσίας του στον χώρο, τον άγχωναν ενδεχόμενες συγκρίσεις με τον πατέρα του;

«Οχι. Πρώτον, δεν το επέτρεπε ο ίδιος και φυσικά, κατ” επέκταση, κι εγώ. Επίσης, φίλοι του πατέρα μου δεν με «προστάτευαν». Αντίθετα, με έριχναν πάντα στα βαθιά. Καθηγητές και λοιποί. Δεν μου χαρίστηκε κάποιος. Οπότε δεν μου δημιουργήθηκε ποτέ η ανάγκη να πω «θα ξεπεράσω τον πατέρα μου». Αυτό βέβαια δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι κορυφαίος ηθοποιός», λέει ο Αποστόλης Τότσικας στο Tv Έθνος.

Όσο για το αν τον συμβουλεύεται όσον αφορά στα επαγγελματικά του βήματα;

«Πια όχι. Η αλήθεια είναι πως ποτέ δεν τον συμβουλευόμουν. Είμαι άνθρωπος που λειτουργεί πάντα με το ένστικτο. Αυτό με έχει βοηθήσει πολύ. Τόσο στον επαγγελματικό τομέα, όσο και στην προσωπική μου ζωή»

Κατά γενική παραδοχή, είναι ένας από τους πλέον εμφανίσιμους ηθοποιούς. Τελικά, η εξωτερική εμφάνιση είναι το εισιτήριο για την είσοδο στον χώρο του θεάματος;

«Φαντάζομαι πως ναι. Αλλά η εμφάνιση δεν μετράει από μόνη της όταν δεν υπάρχουν και άλλα δεδομένα. Οπως οι υποκριτικές ικανότητες ενός ηθοποιού και πώς τις εξελίσσει. Η εξωτερική εμφάνιση πρέπει να συμβαδίζει και με άλλα πράγματα. Σίγουρα μετρούν πολύ οι επαγγελματικές επιλογές, αλλά και η συνέπεια στο χώρο που κινείσαι. Ο παράγοντας ταλέντο εξυπακούεται όταν μιλάμε για τέχνη», καταλήγει.

Πηγή: www.gossip-tv.gr