Πάτρα: Το τάμα στον Άγιο Ανδρέα που έγινε θέμα συζήτησης – Η μήνυση που άναψε φωτιές.


01-12-2017 10:53

Πλήθος πιστών κατέκλυσε εκκλησίες στην Πάτρα για τον Άγιο Ανδρέα. Ένας από τους προσκυνητές μαγνήτισε γρήγορα όλα τα βλέμματα…

Σε μπελάδες μπήκε χθες, ημέρα εορτασμού του Αγίου Ανδρέα, ο εφημέριος του ιερού ναού, καθώς υπεβλήθη μήνυση σε βάρος του από προσκυνητή.

Η αιτία της μήνυσης ήταν ένα ζωντανό αρνί, το οποίο ήταν δεμένο στον περιβάλλοντα χώρο του ναού.

Οταν ένας φιλόζωος, ο οποίος πήγε για να προσκυνήσει στον ιερό ναό, είδε το ζώο, ειδοποίησε την αστυνομία και υπέβαλλε μήνυση κατά του εφημέριου, αλλά και κατά του ιδιοκτήτη του αρνιού, για βασανισμό ζώου.

Αυτό που είναι αξιοσημείωτο είναι ο λόγος για τον οποίο βρέθηκε δεμένο έξω από τον ναό το αρνί και αυτός, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν είναι άλλος από το ότι ήταν το «τάμα» του ιδιοκτήτη του προς τον Αγιο.

Σημειώνεται ότι στις περιπτώσεις βασανισμού ζώου το πρόστιμο είναι ιδιαίτερο τσουχτερο. Ο ιδιοκτήτης του ζώου δεν βρέθηκε και αναζητείται.

Οι selfies του ιερέα στην Πάτρα

Στον παπά με τις selfie και τις φωτογραφίες που τραβούσε είτε με το κινητό, είτε με τη φωτογραφική μηχανή, έπεσαν χθες τα βλέμματα, στη διάρκεια των θρησκευτικών εκδηλώσεων στον Άγιο Ανδρέα της Πάτρας, για τη γιορτή του Πολιούχου.

Ο ιερέας δεν δίστασε να ζητήσει ένα στιγμιότυπο με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, μέσα στον ναό, ενώ συνέχισε τις λήψεις με σέλφι και άλλες φωτογραφίες και εκτός του ναού. Πάρτε μια γεύση…

Πηγή: patrastimes.gr