Γιώργος Λιανός: «Θα πήγαινε στο Survivor 2»


29-11-2017 16:04

Ο Γιώργος Λιανός έχει εμπιστοσύνη στον ΣΚΑΪ και στην παραγωγή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο» αφού όλοι δουλεύουν πολύ και προωθούν με τον καλύτερο τρόπο όλα τα προγράμματα του καναλιού. 

«Εννοείται, αυτό το πίστευα και πριν πάω στο κανάλι. Πέρα από το φαινόμενο του «Survivor», η τουρκική εταιρία παραγωγής του Ατζούν Ιλίτζαλι ξέρει να δουλεύει τα συγκεκριμένα πρότζεκτ, μου έχει προκαλέσει μεγάλη εντύπωση ο επαγγελματισμός τους. Δεν αφήνουν   τίποτα στην τύχη του, μας παρακινούν καθημερινά να προωθούμε το επεισόδιο μέσα από τα social media, μας στέλνουν συνεχώς ενημερώσεις. Υπάρχει συγκεκριμένη στρατηγική. Να σημειώσουμε ότι γίνεται και τρομερή δουλειά, οι άνθρωποι της παραγωγής δουλεύουν παράλληλα σε εμάς, δουλεύουν για το «Voice», το «My style rocks», κάνουν οντισιόν για το νέο κύκλο του «Survivor». Είναι επτά μέρες την εβδομάδα, 15 ώρες την ημέρα» εξήγησε στο tvkouskous και συνέχισε για το αν θα πήγαινε στο Survivor 2:

«Νομίζω ότι όλοι πλέον το σκέφτονται μετά την τεράστια επιτυχία που είχε. Ναι, θα το σκεφτόμουν, αλλά έχω κάποιες υποχρεώσεις που δεν ξέρω αν μπορώ να τις παρακάμψω, θα ήθελα να πάω για την εμπειρία και μόνο»

Πηγή: www.gossip-tv.gr