Βολές από Θεόδωρο Κασσίμη: "Κατά συρροήν λασπολόγος ο κ. Τσίπρας"


28-11-2017 18:18

Ο Αλέξης Τσίπρας βρέθηκε στο στόχαστρο του Θεόδωρου Κασσίμη, πρώην υφυπουργού της κυβέρνησης Κωνσταντίνου Μητσοτάκη. Η… θύελλα της Βουλής και η αντίδρασή του.

Ο Θεόδωρος Κασσίμης υποστηρίζει: «Ο Αλέξης Τσίπρας είναι ένας κατά συρροήν λασπολόγος». Πρόκειται για τον πρώην υφυπουργό της κυβέρνησης του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, ο οποίος διαψεύδει τα όσα ακούστηκαν χθες στη Βουλή. Δηλαδή ότι το 1991 υπήρξε αποστολή στη Ρωσία μαζί με τον διοικητή της ΕΤΕ στην οποία ήταν ο Ηλίας Παπαδόπουλος με τον γιο του και ότι εισέπραξαν 67 εκατομμύρια.

«Κατά συρροήν λασπολόγος ο Τσίπρας»

Πρόκειται για τον Βασίλη Παπαδόπουλο, ο οποίος εμπλέκεται στην υπόθεση πώλησης οπλισμού στην Σαουδική Αραβία.

Σύμφωνα με όσα λέει ο Θεόδωρος Κασσίμης, κατά τη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας ισχυρίστηκε ψευδώς ότι ως πρωθυπουργός ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης πήρε μαζί του τον Ηλία Παπαδόπουλο σε επίσημη επίσκεψη στη Μόσχα.

Συγκεκριμένα ο πρώην υφυπουργός υποστηρίζει ότι στην επίσκεψη του τότε πρωθυπουργού στη Μόσχα συμμετείχε και αποστολή 40 περίπου επιχειρηματιών. Την οποία όπως γίνεται συνήθως είχαν οργανώσει τα Εμπορικά και Βιομηχανικά Επιμελητήρια. Χωρίς καμία ανάμιξη της κυβέρνησης.

Επίσης, τονίζει ότι ουδέποτε υπήρξε πληρωμή από την ΕΤΕ προς τον κ. Παπαδόπουλο. Αντιθέτως μία σύμβαση μεταξύ Κεντρικής Τράπεζας της Ρωσίας και Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για έντοκο δάνειο. Κι αυτό ούτως ώστε να πληρωθούν άμεσα οι ελληνικές εξαγωγικές επιχειρήσεις. Στις οποίες οφείλονταν 28 δισ. δραχμές από την εποχή της ΕΣΣΔ.

«Κατά συρροήν λασπολόγος απεδείχθη, για μία ακόμη φορά στη βουλή ο κ. Τσίπρας, ο οποίος παρακολούθησε τον κ. Καμένο στην άθλια γκαιμπελίστικη τακτική του. Θα αναφερθώ σε μία μονάχα υπόθεση, την οποία έζησα προσωπικά ως υφυπουργός Εθνικής Οικονομίας», τονίζει ο κ. Κασίμης ξεκινώντας την ανάρτησή του στο Faceboook.

Δείτε την

Πηγή: www.newsit.gr