Αλυσοδεμένοι σε υπόγειο στην Κωνσταντινούπολη 57 μετανάστες.


28-11-2017 17:45

Μια ακόμη αδιανόητη υπόθεση με διακινητές να συμπεριφέρονται σε ανθρώπους με τρόπο απάνθρωπο. Το κελί στην Κωνσταντινούπολη και οι συλλήψεις.

Η τουρκική αστυνομία απελευθέρωσε 57 πακιστανούς μετανάστες. Διακινητές τους είχαν αλυσοδέσει μέσα σ’ ένα υπόγειο στην Κωνσταντινούπολη!

Οι διακινητές επιχειρούσαν να τους αποσπάσουν χρήματα. Όπως γίνεται συνήθως, τους είχαν υποσχεθεί να τους μεταφέρουν στην Ευρώπη. Η σοκαριστική είδηση αναπαράγεται κατά κόρον σήμερα στον τουρκικό Τύπο.

Το κελί στην Κωνσταντινούπολη

Οι 57 πακιστανοί υπήκοοι βρέθηκαν χθες μέσα στο υπόγειο πολυκατοικίας της συνοικίας Αρναβούτκιοϊ. Στην ευρωπαϊκή όχθη του Βοσπόρου, όπως αναφέρει η εφημερίδα Hurriyet. Η εφημερίδα μάλιστα διευκρινίζει ότι πολλοί από τους ανθρώπους αυτούς έφεραν σημάδια από χτυπήματα.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρεις άνδρες, επίσης Πακιστανούς, που είναι ύποπτοι ότι εξαπάτησαν τους μετανάστες υποσχόμενοι να τους περάσουν στην Ιταλία ή στην Ελλάδα έναντι 10.000 δολαρίων, αναφέρει η Hurriyet.

Αφού αλυσόδεσαν τους επίδοξους μετανάστες στο υπόγειο, οι διακινητές τούς εξανάγκασαν να έρθουν σε επαφή με οικείους τους για να τους πουν ότι έφθασαν στην Ευρώπη και να τους ζητήσουν να μεταβιβάσουν τα 10.000 δολάρια, σύμφωνα με την εφημερίδα.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ