Γιώργος Λιανός: «Περίμενα να πάει καλά, αλλά όχι τόσο»


28-11-2017 17:06

Για την επιτυχία που σημειώνει το σόου Ελλάδα έχεις ταλέντο αλλά και για την κριτική επιτροπή, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Γιώργος Λιανός.

«Οντως μιλάμε για μια μεγάλη επιτυχία, βλέπω τα ποσοστά και τρελαίνομαι. Περίμενα να πάει καλά, αλλά όχι τόσο. Ξεκινάω πάντα την κάθε δουλειά και θέλω να είμαι μετριοπαθής. Ομως, τελικά, τίποτα δεν είναι τυχαίο! Είναι το πιο επιτυχημένο σόου παγκοσμίως, στο εξωτερικό παίζεται για πολλά χρόνια συνεχόμενα και προκαλεί γέλιο στον κόσμο. Αυτά τα στοιχεία έκαναν μάλλον και το κοινό στην Ελλάδα να το λατρέψει», λέει στο Tv Kous Kous και συνεχίζει:

«Εχω την ευχαρίστηση και τη χαρά να το λέω αυτό, ναι! Είναι από τις λίγες φορές που χαίρομαι τόσο για κάτι που κάνω. Είναι η πρώτη φορά στην τηλεόραση που μπαίνω σε ένα πρότζεκτ:, κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι και ταιριάζει απόλυτα με το φορμάτ. Είναι σαν να ήρθε κατά παραγγελία ο ρόλος μου και νιώθω πολύ χαρούμενος».

Όσο για την κριτική επιτροπή;

«Τα σχόλια και των τριών είναι μοναδικά, ειδικά αυτά του Γιώργου Καπουτζίδη και της Μαρίας Μπακοδήμου. Σαφέστατα είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παράγοντες που το σόου πηγαίνει πολύ καλά. Οφείλω να ομολογήσω ότι στην αρχή ήμουν περίεργος για το πώς θα λειτουργήσει η χημεία τους. Μετά το δεύτερο και το τρίτο επεισόδιο, που μου έφυγε το άγχος και παρακολουθούσα με προσοχή το τι έλεγαν, ενθουσιάστηκα, είπα ότι η επιτροπή είναι φοβερή», καταλήγει

Πηγή: www.gossip-tv.gr