Τα τελευταία ηχητικά μηνύματα της 19χρονης πριν συλληφθεί στο Χονγκ Κονγκ (BINTEO)


28-11-2017 11:41

-Οι αποκαλυπτικοί διάλογοι μέσω μηνυμάτων που ενισχύουν το σενάριο ότι το 19χρονο μοντέλο χρησιμοποιήθηκε από το κύκλωμα ως δόλωμα

-«Παλικάρι μου, μου λείπεις»

-Η εξομολόγηση της 19χρονης στον δικηγόρο της

Το κουβάρι της υπόθεσης της 19χρονης η οποία συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη προσπαθούν να ξετυλίξουν οι ελληνικές Αρχές με τη βοήθεια της Ιντερπόλ.

Στο ρεπορτάζ του ΑΝΤ1 θα δείτε τα τελευταία μηνύματα που έστειλε από το κινητό της λίγο πριν της περάσουν χειροπέδες, καθώς και τι δηλώνει μία φίλη της για τη ζωή που είχε διαλέξει και τα συχνά ταξίδια της.

Η εξομολόγηση της 19χρονης στον δικηγόρο της

«Μπόρεσα και μίλησα μαζί της μετά από ειδική άδεια. Η επικοινωνία ήταν δύσκολη, γιατί η κοπέλα ξεσπούσε σε λυγμούς. Προσπαθώ να τη στηρίξω ψυχολογικά, γιατί έχω την αίσθηση ότι δεν θα τα καταφέρει. Μου έλεγε μέσα σε αναφιλητά ότι “δεν αντέχω να βγάλω τη φυλακή, θα πεθάνω”. Ήταν πολύ δύσκολη στιγμή για μένα. Να σκεφτείτε ότι ένα κορίτσι 19 χρονών έχει δικαίωμα μίας δεκάλεπτης τηλεφωνικής επικοινωνίας το μήνα, είτε με τον δικηγόρο είτε με την οικογένειά της. Μετά από μένα συνομίλησε με τους γονείς της και η επικοινωνία ήταν ακόμη πιο δύσκολη, γιατί ήταν φοβερή η συναισθηματική φόρτιση. Αυτά όσον αφορά στο συναισθηματικό και ψυχολογικό περιβάλλον», είπε αρχικά ο δικηγόρος της.

Αναφορικά με τα στοιχεία της υπόθεσης, ο δικηγόρος της 19χρονης δεν θέλησε να αποκαλύψει λεπτομέρειες, ωστόσο τόνισε ότι «μου είπε ότι είναι αθώα, ότι το σακίδιο της παρεδόθη και ότι δεν γνώριζε το περιεχόμενό του. Της είπαν ότι θα την συναντήσουν στο Χονγκ Κονγκ, όπου θα έμενε στην πόλη για μια εβδομάδα. Η έκπληξη της ήταν τεράστια, όταν συνελήφθη».

«Είναι ξεκάθαρο από πλευράς της, διακηρύσσει την αθωότητα της. Θεωρεί ότι παγιδεύτηκε από γνωστά ή φιλικά πρόσωπα. Δεν μπορώ να πω περισσότερα δημοσίως. Υπάρχουν δυο ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαριστούν. Το πρώτο είναι η συνεργασία της με τις αρχές και το δεύτερο η επίδραση που θα έχει η εξάρθρωση της συμμορίας για την άτυχη Ειρήνη», τόνισε.

Τέλος, σχετικά με τη νομοθεσία του Χονγκ Κονγκ και τι ισχύει στην περίπτωση της 19χρονης, ο κ. Κεχαγιόγλου τόνισε ότι είναι μονόδρομος η διεξαγωγή της δίκης στο Χονγκ Κονγκ, επισημαίνοντας ότι για πρώτη φορά δημόσια παρουσιάζεται πεπεισμένος για την αθωότητά της.