Χαμός στο Nomads: Ο Κατσινόπουλος ξεσκεπάζει την Ζώη «Τα μαγειρεύει και μετά σου ζητά συγγνώμη…»


28-11-2017 10:46

Στο νέο επεισόδιο του Nomads, θα γίνει χαμός στην παραλία!

Οι παίκτες θα τσακωθούν και αφορμή θα σταθεί το φαγητό γιατί η πείνα τους έχει θερίσει. Ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα χάσει την ψυχραιμία του, μιας και κάποιοι παίκτες θα του καταλογίσουν ότι έφαγε περισσότερο, κάτι το οποίο δεν έκανε και ο Γιώργος θα ζητήσει να μοιραστούν οι προμήθειες! Και δε θα μείνει μόνο εκεί ο Γιώργος Κατσινόπουλος θα ξεσκεπάσει την Αποστολία Ζώη: «Η Αποστολία είναι πάρα πολύ καλή σ’ αυτό που κάνει, αυτό που έκανε σήμερα το έχει κάνει πάρα πολλές φορές… τα κάνει όπως πρέπει να τα κάνει, τα μαγειρεύει, τα ξεφουρνίζει και μετά έρχεται να σου ζητήσει συγγνώμη on camera και να κάνουμε διάλογο…Δεν υπάρχει κανένας διάλογος, οι σχέσεις τελείωσαν, οι ομάδες έχουν χωριστεί…»!

Στο πλευρό του Κατσινόπουλου είναι ο Νίκος Αναδιώτης, ο Γιώργος Μαυρίδης, η Δήμητρα Φραντζή και η Βασιλική Μιλλούση και από την άλλη είναι η Χριστίνα Κολέτσα με την Αποστολία Ζώη και τον Λευτέρη Παρασκευά!

Ο δε Γιώργος Μαυρίδης θα πει σε έντονο ύφος: «Όλα μπορώ να τα ανεχτώ, μην μου πειράξεις όμως τον φίλο μου»!  Χαμός στην παραλία του Nomads! Δείτε το αποκαλυπτικό τρέιλερ!

 

Πηγή: www.gossip-tv.gr