Μαρία η άσχημη: Η Μαρία, ευτυχισμένη που επιτέλους έχει τον Αλέξη κοντά της…


28-11-2017 2:57

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, η Μαρκέλλα διώχνει τον Οδυσσέα από το σπίτι και τα βάζει με την Ελεωνόρα που τον άφησε να μπει.

Η Μαρία, ευτυχισμένη που επιτέλους έχει τον Αλέξη κοντά της, αφήνει τον εαυτό της ελεύθερο μέχρι του σημείου να του τραγουδήσει μπροστά στους θαμώνες ένα ρομαντικό κομμάτι, φέρνοντας τον Αλέξη σε δύσκολη θέση. Η Μαρκέλλα προσπαθεί να επικοινωνήσει με τον Αλέξη, αλλά αυτός έχει κλείσει το κινητό του. Ο Δημήτρης, σε στιγμές μεγαλείου με τη Μόνικα, αποκαθιστά τη φήμη του ως εραστής. Ο Νικόλας, για να ξεχαστεί από το επεισόδιο με τον Νικήτα, βγαίνει με τον δικηγόρο Δελαπόρτα για να πιει ένα ποτό.

 

Την ώρα που η Μαρία και ο Αλέξης έφευγαν από τη ντίσκο από τύχη δεν έπεσαν πάνω στη Χριστίνα που έμπαινε εκείνη την ώρα με τον συνοδό της. Ο Νικόλας πίνει με τον Δελαπόρτα και δύο Ρωσίδες, αγνοώντας τον Λευτέρη που τον προειδοποιεί για το ποιες είναι οι συγκεκριμένες γυναίκες, έως ότου εξαφανιστεί “δια μαγείας” το κινητό του. Ο Τζέρυ βλέπει τη Χριστίνα με τον συνοδό της σε πολύ προσωπικές στιγμές και αποφασίζει να την ξεχάσει. Όταν ο Νικόλας αναφέρει στη Μαρία όσα έγιναν με τον Νικήτα, αυτή τον συμβουλεύει να συγχωρήσει τον πατέρα του και να τον βοηθήσει σε αυτό που του ζητά. Η Μαρκέλλα με τη Λίλιαν συζητούν για τα γεγονότα της περασμένης νύχτας.

Πηγή: www.gossip-tv.gr