Πατεράκης για Καμμένο: Δεν τον απείλησα – Προσφεύγω στη Δικαιοσύνη


27-11-2017 20:30

Για ψεύδη και συκοφαντικά στοιχεία εις βάρος του από τον Πάνο Καμμένο, κάνει λόγο σε επιστολή του ο σύμβουλος επιχειρήσεων, Γιώργος Πατεράκης.

Ο κ. Πατεράκης ισχυρίζεται ότι επικοινώνησε μία φορά με τον κ. Καμμένο ζητώντας του να συναντηθούν, προκειμένου να του αποδείξει ότι δεν είναι έμπορος όπλων, όπως ο ίδιος επανειλημμένως έχει ισχυριστεί, και ο κ. Καμμένος αρνήθηκε.

«Κύριε υπουργέ θα ήθελα να μου δώσετε την ευκαιρία να σας συναντήσω προκειμένου να σας αποδείξω πως ουδέποτε υπήρξα έμπορος όπλων όπως κατ επανάληψη ανακριβώς έχετε αναφέρει», γράφει στην επιστολή του ο κ. Πατεράκης.

«Τόσο το κινητό μου τηλέφωνο όσο και τα τηλέφωνα του γραφείου μου δεν είναι απόρρητα και ως εκ τούτου εκείνος τον οποίο καλώ πάντα έχει τη δυνατότητα να δει τον αριθμό μου. Προκαλεί μεγάλη απορία για ποιο λόγο ο υπουργός ανέφερε από το Βήμα της Βουλής ότι ζήτησε την βοήθεια της αντιτρομοκρατικής προκειμένου να ανακαλύψει ότι πίσω από τον αριθμό του τηλεφώνου μου βρισκόμουν εγώ, δεδομένου ότι του είπα αμέσως ποιος είμαι (…) Το ήθος και η συμπεριφορά μου δεν θα μου επέτρεπε ποτέ να πω αυτά που ισχυρίστηκε ο κ. Καμμμένος ότι δήθεν του είπα», τονίζει ο κ. Πατεράκης.

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κΠατεράκη

epistoli

Πηγή: www.newsit.gr