Οι τζιχαντιστές απειλούν να αιματοκυλήσουν τον κόσμο τα Χριστούγεννα


27-11-2017 18:00

Με μια ανατριχιαστική φωτογραφία οι τζιχαντιστές στέλνουν μήνυμα τρόμου στη Νέα Υόρκη. Προειδοποιούν για τρομοκρατικό χτύπημα τα Χριστούγεννα.

Οι φανατικοί τζιχαντιστές του Ισλαμικού Κράτους μοιράζονται μια ανατριχιαστική φωτογραφία με την απειλή τρομοκρατικής επίθεσης τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη.

Στη φωτογραφία με μήνυμα «θα συναντηθούμε τα Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη… σύντομα» φαίνεται ένας άντρας ντυμένος Άγιος Βασίλης να στέκεται δίπλα σε ένα κιβώτιο με δυναμίτες στην Times Square.

Από τη διαδικτυακή προπαγάνδα τους δεν λείπουν οι απειλές και στις χριστουγεννιάτικες αγορές στην Ευρώπη. Αυτή είναι η τελευταία ανατριχιαστική εικόνα που προειδοποιεί για επιθέσεις κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Οι τρομοκράτες, που χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένα κανάλια επικοινωνίας, μοιράζονται φωτογραφίες της Regent Street στο Λονδίνο που είναι στολισμένη με χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια. Αλλά και φωτογραφίες από τον Πύργο του Άιφελ στο Παρίσι με τη χριστουγεννιάτικη αγορά στο βάθος.

Οι τζιχαντιστές θέλουν «αίμα» στις γιορτές

Στις ανατριχιαστικές φωτογραφίες προπαγάνδας πρωταγωνιστούν τζιχαντιστές και αίμα με το μήνυμα στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα γερμανικά να λέει «σύντομα στις διακοπές σας». Σήμερα εμφανίστηκε και μια φωτογραφία με τρομοκράτη να κοιτάζει στη St Peter’s Square στο Βατικανό έχοντας στο πλευρό του μια ρουκέτα. «Μην κάνετε πίσω για το αίμα, ανταμοιβή είναι ο παράδεισος».

Το μήνυμα προειδοποιούσε πως «φτάνει η γιορτή των σταυροφόρων», καλώντας σε επίθεση τα Χριστούγεννα στην ιερή πόλη της καθολικής εκκλησίας.

Οι εικόνες έρχονται ως ανατριχιαστική υπενθύμιση της τρομοκρατικής επίθεσης στη χριστουγεννιάτικη αγορά του Βερολίνου το 2016. Ο Anis Amri είχε πέσει με φορτηγό στο πλήθος στη χριστουγεννιάτικη αγορά στο Βερολίνο στις 19 Δεκεμβρίου. Είχαν πεθάνει 19 άνθρωποι.

Πηγή: Dailymail