Συνεχίζει να αρνείται τα πάντα το 19χρονο μοντέλο – "Δεν ξέρω πως βρέθηκε πάνω μου κοκαΐνη" – Τι δήλωσε ο Έλληνας πρόξενος στο Χονγκ Κονγκ


27-11-2017 14:19

Αθώα συνεχίζει να δηλώνει η 19χρόνη από την Μυτιλήνη που την περασμένη Δευτέρα συνελήφθη στο αεροδρόμιο του Χονγκ Κονγκ με 2,6 κιλά κοκαΐνη. Μιλώντας με τον Έλληνα Πρόξενο, ο οποίος την επισκέφθηκε σήμερα στη φυλακή, του είπε πως δεν γνωρίζει τίποτα σχετικά με τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Το newsit.gr επικοινώνησε με τον κ. Ιωάννη Μαλούκο, ο οποίος σήμερα το πρωί μίλησε με την Ειρήνη, και στον οποίο το 19χρόνο μοντέλο επανέλαβε πως δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση και ότι δεν γνωρίζει πως βρέθηκε η ποσότητα της κοκαΐνης στις αποσκευές της.

Ο Έλληνας Πρόξενος βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία τόσο με το δικηγόρο της οικογένειας στην Ελλάδα, κ. Σάκη Κεχαγιόγλου, όσο και με τις κινέζικες αρχές προκειμένου να μπορέσει η 19χρόνη να μιλήσει τηλεφωνικά με τους γονείς της στην Μυτιλήνη.

«Κάνουμε προσπάθειες να υπάρξει ένα τηλεφώνημα με τους γονείς της», δήλωσε κ. Μαλούκος ο οποίος αναζητά το δικηγόρο που θα αναλάβει την Ειρήνη και θα συνεργαστεί με τον κ. Κεχαγιόγλου καθώς οι τοπικές αρχές έχουν ήδη σχηματίσει δικογραφία εις βάρος της.

Παράλληλα, ο κ. Μαλούκος σημείωσε πως η 19χρονη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ και περνά ώρες αγωνίας στις φυλακές του Χονγκ Κονγκ, περιμένοντας τη δικαστική διερεύνηση της υπόθεσης.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πηγή: www.newsit.gr