Ελένη: Μετά από το σπίτι στόλισε και το πλατό της εκπομπής της – Τι είπε για την ψυχολογία της;


27-11-2017 13:46

Η Ελένη στόλισε χθες με την οικογένειά της και δημοσίευσε και μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Μαρίνα της δίπλα στο δέντρο.

Σήμερα και το πλατό της Ελένης ήταν στολισμένο και μεταξύ άλλων είπε: «”Έτσι, να το νιώσουμε όλοι μαζί. Να το νιώσουμε κι εμείς εδώ δηλαδή, γιατί σιγά σιγά βλέπω ότι όλοι έχετε στολίσει. Και πόσο αλλάζει η διάθεση μέσα σε ένα σπίτι, ό,τι κι αν βάλεις… Τις χρειαζόμαστε αυτές τις μέρες, για την ψυχολογία μας και μόνο. Έτσι, λοιπόν, αλλάξαμε κι εμείς το πλατό… Βλέπω σε κάθε σημείο και άλλο δέντρο, παντού…Έτσι να νιώσουμε τη μαγεία των Χριστουγέννων…. Ν μου πεις ρε Ελένη μαγεία, μαγεία, εδώ οι άνθρωποι στη Μάνδρα μετά τη χθεσινή βραδιά έχουν παγώσει, εδώ κι εμείς παγώσαμε δηλαδή που ήμασταν μέσα στο σπίτι μας φανταστείτε πως νιώθουν αυτοί… Παρόλ’ αυτά υπάρχουν περίοδοι μέσα στο χρόνο που η οικογένεια έρχεται πιο κοντά και η ψυχολογία αλλάζει και τις χρειαζόμαστε …»!

Και αποκάλυψε: «Έτσι είναι και το σπίτι μου. Αυτά είναι τα χρώματα που παίζουν, πρασινοκκόκινα. Δεν θέλω άλλα χρώματα. Για εμένα αυτό είναι το δέντρο. Κόκκινες και χρυσές μπάλες και πράσινο δέντρο…»!

Πηγή: www.gossip-tv.gr