Πλήρωσε ακριβά τη selfie με θαυμάστρια


27-11-2017 14:36

Πρόστιμο στον δημοφιλή ηθοποιό του Μπόλιγουντ Varun Dhawan επιβλήθηκε. Σταμάτησε το αυτοκίνητό του εν μέσω κυκλοφοριακής συμφόρησης για να βγάλει selfie με θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός Varun Dhawan κρεμάστηκε έξω από το παράθυρο για να φωτογραφηθεί με θαυμάστριά του. Εκείνη επέβαινε σε παραδοσιακό τρίκυκλο και όταν σταμάτησε δίπλα του στον δρόμο δεν θέλησε να χάσει την ευκαιρία.

Όταν η φωτογραφία του κυκλοφόρησε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, η αστυνομία με tweet εξέδωσε προειδοποίηση. Ο γνωστός ηθοποιός αργότερα ζήτησε συγγνώμη για το περιστατικό.

Πρόστιμο για τη selfie με θαυμάστρια

Διακινδύνευσες τη ζωή σου, τις ζωές των θαυμαστών σου και άλλων. Περιμένουμε καλύτερη συμπεριφορά από έναν υπεύθυνο κάτοικο του Μουμπάι και ένα είδωλο της νεολαίας όπως εσύ. Το πρόστιμο είναι καθ’ οδόν, την άλλη φορά θα είμαστε πιο αυστηροί, αναφέρεται στο μήνυμα της αστυνομίας της ινδικής πόλης.

Ο ηθοποιός απάντησε με μια συγγνώμη και υποσχέθηκε ότι «θα δώσει περισσότερη προσοχή στην ασφάλεια» την επόμενη φορά που μία θαυμάστρια του ζητήσει να φωτογραφηθούν σε δρόμο με κυκλοφοριακό πρόβλημα.

Η αστυνομία αποδέχτηκε τη δημόσια συγγνώμη του χαρακτηρίζοντας «επικίνδυνη» κίνηση, την «απόσπαση της προσοχής» άλλων οδηγών από τον δημοφιλή ηθοποιό.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ