Κατερίνα Τσάβαλου: «Δεν έχω παντρευτεί ακόμα»


27-11-2017 6:02

Η Κατερίνα Τσάβαλου περιμένει το πρώτο της παιδάκι. Ποια στοιχεία από τη δική της ανατροφή θέλει να δώσει στο παιδί της;

 «Ελπίζω να μπορέσω να το καταφέρω… Δεν μου αρέσει να λέω μεγάλα λόγια. Σίγουρα την αγάπη, το να εκφράζει τα συναισθήματα της και να κάνει στη ζωή της αυτό που θέλει, χωρίς πίεση και υπερπροστατευτικότητα, είναι σημαντικό. Εμείς, οι γονείς της, θα είμαστε πάντα δίπλα της, θα την αγαπάμε γι αυτό που είναι, μόνο που υπάρχει, χωρίς να χρειάζεται να γίνει γιατρός, να κάνει επιτεύγματα» τόνισε στο Λοιπόν.

 – Σκοπεύεις να αφήσεις κάποια πράγματα στη δουλειά σου προκειμένου να είσαι μαζί της;

«Το έχω σκεφτεί. Άλλωστε, και τώρα άφησα κάποια πράγματα πίσω και ξέρω πως δεν με περιμένει μετά κάποια δουλειά, για να καθίσω ένα χρόνο και να πληρώνομαι. Ετσι είναι η φύση της δουλειάς μας, αλλά αυτό θα το σκεφτώ όταν έρθει η ώρα, τώρα προέχει μόνο η γέννηση της. Δεν θα καθίσω να αγχωθώ για το τι θα γίνει μετά.»

-Την αύξηση του σωματικού σου βάρους λόγω της κατάστασής σου πως τη διαχειρίζεσαι;

«Έχω πάρει 8 κιλά κι έχω πρηστεί. Για τα κυβικά μου έχω πάρει κιλά, δεν είμαι όπως ήμουν πριν, αλλά δεν με νοιάζει. Δεν έχω περάσει καθόλου αυτά τα «Ποπό, πώς έχω γίνει;».  Απλώς τώρα δεν πάω να ψωνίσω κανένα ρούχο με ευχαρίστηση, δεν ξέρω τι θα μου κάνει, λέω: «Άσ” το μωρέ». Το αντιμετωπίζω με χιούμορ.»

-Γάμο σκοπεύετε να κάνετε;

«Δεν έχω παντρευτεί ακόμα, θα κάνουμε έναν πολιτικό για τα διαδικαστικά.»

-θα μείνεις στον πολιτικό γάμο ή σκέφτεστε να ανεβείτε και τα σκαλιά της εκκλησίας;

«Δεν ξέρω καθόλου. Δεν μου αρέσει να κάνω τόσα σχέδια, ένα-ένα βήμα τη φορά. Το σκεφτόμαστε, αλλά όταν έρθει η ώρα. Σε καμία περίπτωση δεν αποκλείω το θρησκευτικό γάμο, εννοείται, απλώς πάντα κάνουμε βήματα, τι προέχει. Είμαστε ένα νέο ζευγάρι.»

– Πόσο καιρό είστε μαζί με το σύντροφο σου;

«Ένα χρόνο και κάτι μήνες είμαστε μαζί με τον Δημήτρη. Αυτό δεν το πίστευα, αλλά «στη βράση κολλάει το σίδερο» και είναι ωραίο. Όταν είναι αμοιβαίο να είναι ο ένας ο άνθρωπος του άλλου, δεν χωράνε αμφιβολίες απλώς προχωράει. Όταν το σκεφτόμαστε και το ψειρίζουμε, τελικά δεν είναι ό,τι καλύτερο. Είναι ο άνθρωπός μου και προχωράω, δεν υπάρχει κάτι άλλο. Είμαστε μαζί ένα χρόνο και 2 μήνες και είμαι 7 μηνών έγκυος. Έμεινα έγκυος όταν είχαμε 7 μήνες σχέση, αλλά μείναμε αμέσως μαζί. Άφησα το σπίτι μου στο Χαλάνδρι και μετακόμισα μαζί του στο Φάληρο, ήταν κάτι που το θέλαμε και οι δύο.»

Πηγή: www.gossip-tv.gr