Ολοκληρώνει τον κύκλο του το «Κόκκινο νυφικό»


27-11-2017 5:15

Ολοκληρώνει τον κύκλο του το «Κόκκινο νυφικό» και μάλιστα σχετικά νωρίς.

Στο πρώτο μισό της σεζόν ολοκληρώνει τον κύκλο της η σειρά του Αlpha «Το κόκκινο νυφικό».

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Mytv, κάποιοι από τους εργαζομένους της σειράς πρόκειται να απορροφηθούν στο «Τατουάζ» το οποίο και γνωρίζει μεγάλη επιτυχία και σημειώνει πολύ υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Στο τελευταίο επεισόδιο της σειράς Κόκκινο νυφικό την περασμένη Πέμπτη είδαμε τον Όμηρο και την Πόλυ να ζουν τον έρωτά τους, αλλά η απόφασή της να ζήσει, επιτέλους, μια ρομαντική ιστορία και να μην ενδώσει αμέσως στις σεξουαλικές πιέσεις του Όμηρου, δημιουργεί επεισοδιακές καταστάσεις.

Στο μεταξύ, ο Αρίστος εκβιάζει την Στάμη. Ζητάει μερικές χιλιάδες ευρώ για να δραπετεύσει στο εξωτερικό. Η Στάμη μεταφέρει το αίτημά του στην Σίλια και την Κατρίνα. Όλες μαζί αποφασίζουν να πάνε στην αστυνομία, χωρίς να έχουν υπολογίσει ότι ο Αρίστος κρατάει ήδη όμηρο τον παπα-Φώτη.

Ο Πέτρος, με μια πολύ τρυφερή έκπληξη στην Λούση, την πείθει να έρθουν και πάλι κοντά. Παράλληλα, προσπαθεί να βρει την Μάγκι για να κανονίσουν τα σχετικά με το «διαζύγιό» τους, χωρίς να ξέρει ότι εκείνη βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. βΗ Μάιρα πιέζει ασφυκτικά τον Δημήτρη, με αποκορύφωμα να πάρει τα πράγματά του από το ξενοδοχείο και να τα μεταφέρει στο σπίτι της. Θα καταφέρουν τα κορίτσια να σώσουν τον παπα-Φώτη από τα χέρια του Αρίστου;

Και, πώς αντιδρά ο Όμηρος, όταν ο Πέτρος του ανακοινώνει απότομα την απόφασή του να παντρευτεί τη μητέρα του; Το μεγαλύτερο σοκ, ωστόσο, περιμένει την Σίλια και την Στάμη, όταν ένα πρόσωπο από το παρελθόν χτυπάει ξαφνικά την πόρτα του σπιτιού τους.

Ολοκληρώνει τον κύκλο του το «Κόκκινο νυφικό»

Ολοκληρώνει τον κύκλο του το «Κόκκινο νυφικό»

Ολοκληρώνει τον κύκλο του το «Κόκκινο νυφικό»

Πηγή: www.gossip-tv.gr