Μαρία η άσχημη: Για να βρεθεί πάλι με τη Μαρία, ο Αλέξης αναγκάζεται να πει στη Μαρκέλλα πως…


27-11-2017 2:55

Στο σημερινό επεισόδιο της σειράς Μαρία η άσχημη, για να βρεθεί πάλι με τη Μαρία, ο Αλέξης αναγκάζεται να πει στη Μαρκέλλα πως θα πάει στα εγκαίνια ενός πελάτη, που ξέρει πως δεν συμπαθεί η Μαρκέλλα, με τον Δημήτρη και τη Μόνικα.

Η Αργυρώ αναγκάζεται να δει τον Νικήτα, ο οποίος της λέει πως χρειάζεται συμβατό δότη για μεταμόσχευση νεφρού και ο μοναδικός συγγενής εξ αίματος είναι ο Νικόλας. Ο Αλέξης αφήνει τη Μαρία σε μία ντίσκο με την υπόσχεση πως θα καθίσει λίγο στα εγκαίνια και θα πάει να την βρει. Όμως τα πράγματα παίρνουν άλλη τροπή.

 

Η εμφάνιση της Μαρκέλλας στα εγκαίνια δημιουργεί πρόβλημα στον Αλέξη, ο οποίος δεν ξέρει πια με τι τρόπο να φύγει. Ο Νικόλας βρίσκει την ευκαιρία και λέει στον Νικήτα όλα όσα τον βάραιναν όλα αυτά τα χρόνια. Ο Οδυσσέας γνωρίζεται με την Ελεωνόρα όταν χτύπησε την πόρτα τους με την ελπίδα μιας συμφιλίωσης με τη Μαρκέλλα. Τελικά, η Μαρκέλλα φεύγει από τα εγκαίνια κι ο Αλέξης πηγαίνει στη ντίσκο όπου τον περίμενε υπομονετικά η Μαρία. Η Μαρκέλλα, μπαίνοντας σπίτι της, βρίσκει τον Οδυσσέα και την Ελεωνόρα να μιλάνε σαν καλοί φίλοι κοιτάζοντας παλιές φωτογραφίες.

Πηγή: www.gossip-tv.gr