Κάλυμνος – Νίκος Χατζηπαύλου: Άγνωστη ακόμη η αιτία θανάτου του 21χρονου φοιτητή


26-11-2017 14:39

– Έγινε η πρώτη εξέταση από τον ιατροδικαστή στη σορό του 21χρονου φοιτητή

– Δεν μπόρεσε να διαπιστώσει την ακριβή αιτία του θανάτου

– Δεν φέρει τραύμα από πυροβολισμό – Έχει όμως κακώσεις σε όλο του το σώμα

– Αλλού τον δολοφόνησαν, αλλού άφησαν το πτώμα του

– Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί την περασμένη Κυριακή

Άγνωστη παραμένει η αιτία θανάτου του άτυχου φοιτητή που βρέθηκε το Σάββατο (25.11.2017) νεκρός στην περιοχή Λαγκά Χώρας Καλύμνου. Ο Νίκος Χατζηπαύλου είχε εξαφανιστεί την περασμένη Κυριακή, όταν έφυγε από το σπίτι του με το ποδήλατο του αδερφού του για να κάνει μια βόλτα.

Το μεσημέρι της Κυριακής (26.11.2017) έφτασε στην Κάλυμνο ο ιατροδικαστής της περιφέρειας Δωδεκανήσων, Πάνος Κοτρέτσος. Ανέλαβε το δύσκολο έργο να εξακριβώσει πως κόπηκε άγρια το νήμα της ζωής ενός νέου παιδιού.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, από την πρώτη εξέταση που έκανε ο ιατροδικαστής στη σορό του άτυχου νέου, δεν μπόρεσε να διαπιστώσει με βεβαιότητα την αιτία θανάτου του Νίκου Χατζηπαύλου.

Τι «είδε» ο ιατροδικαστής

Ο Πάνος Κοτρέτσος, διαπίστωσε ότι ο άτυχος φοιτητής δεν πυροβολήθηκε. Οι αρχικές πληροφορίες, μετά τον εντοπισμό της σορού του, ανέφεραν πως είχε τραύμα στο κεφάλι που έμοιαζε με τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Ωστόσο, ο άτυχος Νίκος Χατζηπαύλου φέρει πολλαπλές κακώσεις σε όλο του το σώμα.

Ο ιατροδικαστής διαπίστωσε επίσης ότι το σημείο όπου βρέθηκε ο 21χρονος φοιτητής του Πολυτεχνείου δεν είναι το σημείο του εγκλήματος. Αλλού τον δολοφόνησαν και τον «πέταξαν» στο συγκεκριμένο σημείο.

Επίσης, σύμφωνα με τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο άτυχος φοιτητής φορούσε μόνο το ένα παπούτσι του, φόρμα κι ένα μπλουζάκι.

Στο σώμα του εντοπίστηκαν επίσης «τσιμπήματα» από ζώα. Σημειώνεται ότι τρία μέτρα από το σημείο όπου εντοπίστηκε νεκρός, υπάρχει μια στάνη.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΕΙΡΗΝΗ ΜΙΛΗ

Πηγή: www.newsit.gr