Έξαλλος ο Σπανός. "Χαμός" κατά την αποχώρηση του Παναθηναϊκού


25-11-2017 23:45

Ένταση στο γήπεδο του Ατρόμητου, κατά την αποχώρηση της αποστολής του Παναθηναϊκού. Έξαλλος ο Γιώργος Σπανός, που επιτέθηκε λεκτικά στον -απόντα- Τάκη Φύσσα. “Να πέσετε στη Γ" Εθνική, εκεί να πάτε, μπ@@@λα”, ακούστηκε!

Η κόντρα του Ατρόμητου με τον Παναθηναϊκό δεν ολοκληρώθηκε στα 90 λεπτά που έδωσαν… μάχη οι δυο ομάδες.

Η ένταση που υπήρχε στη φυσούνα και τα αποδυτήρια μεταξύ των ανθρώπων των δύο ομάδων, μετά το σφύριγμα της λήξης, κράτησε για περίπου 10 λεπτά. Μάλιστα, εκεί βρέθηκε και ο Γιώργος Σπανός, που ήταν έξαλλος με τη διαιτησία (σ.σ. ο Ατρόμητος “φωνάζει” για πέναλτι στο φινάλε του αγώνα).

Το… τρίτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο Περιστέρι δεν ολοκληρώθηκε εκεί, αλλά συνεχίστηκε κατά την αποχώρηση των “πρασίνων”. Οι άνθρωποι του “τριφυλλιού” -σε συζήτηση που είχαν- αναρωτήθηκαν για το αν ο κ. Σπανός έχει δικαίωμα να βρίσκεται εκεί, από τη στιγμή που έχει τιμωρηθεί με έναν χρόνο απαγόρευσης εισόδου στα γήπεδα!

Έτσι, κατά την αποχώρηση της“πράσινης” αποστολής, ο κ. Σπανός, απευθύνθηκε προς την πλευρά των ανθρώπων του Παναθηναϊκού (Γρηγόρη Παπαβασιλείου, Σπύρου Βλάχου και Σταμάτη Γαρρή). «Μας έχετε πάει στα δικαστήρια ως κατηγορούμενους, μας βλέπουν τα παιδιά μας να κρεμόμαστε στα μανταλάκια. Γιατί δεν φέρατε μαζί τον τσάτσο και ρουφιάνο (σ.σ. εννοούσε τον Τάκη Φύσσα).

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, άλλα άτομα της “κυανόλευκης” ΠΑΕ “επιτέθηκαν” στην αποστολή του “τριφυλλιού” με χαρακτηρισμούς, όπως: “Να πέσετε στη Γ’ Εθνική, εκεί να πάτε, μπ@@@λα”!

Όταν, μάλιστα, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού τούς προέτρεψαν να ηρεμήσουν, μιας και “υπάρχει και δεύτερος γύρος με ματς στη Λεωφόρο”, εκείνοι απάντησαν: “Μέχρι τον Μάρτιο και τον δεύτερο γύρο, δεν θα υπάρχετε, θα έχετε ήδη διαλυθεί”!

Πηγή: www.newsit.gr