Λονδίνο: Δυο άνδρες κατέθεσαν για τον πανικό στο Όξφορντ Σέρκους


25-11-2017 22:45

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών (BTP) γνωστοποίησε σήμερα ότι ανέκρινε δύο άνδρες στο πλαίσιο των ερευνών για το περιστατικό χθες (24.11.2017) στον σταθμό του μετρό Όξφορντ Σέρκους στο Λονδίνο.

«Απευθύναμε έκκληση για πληροφορίες μετά το περιστατικό χθες στο Όξφορντ Σέρκους. Μετά την έκκλησή μας, δύο άνδρες ηλικίας 21 και 40 ετών προσήλθαν εκουσίως σε αστυνομικό τμήμα και κατέθεσαν. Σας ευχαριστούμε όλους όσοι βοηθάτε στο να διαδοθεί η έκκληση μας. Η έρευνα συνεχίζεται» έγραψε η αστυνομία μεταφορών στο Twitter.

Νωρίτερα, η BTP είχε επισημάνει σε ένα δελτίο τύπου ότι αναζητούσε δύο άνδρες που πιστεύεται ότι γνωρίζουν λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.

Η βρετανική αστυνομία μεταφορών σημείωσε επίσης ότι οι δυο τους φαίνεται πως διαπληκτίστηκαν ενώ βρίσκονταν στην αποβάθρα του σταθμού.

Όπως μεταδίδει το βρετανικό δίκτυο BBC, 16 άνθρωποι έλαβαν τις πρώτες βοήθειες αφού τραυματίστηκαν κατά τον πανικό που προκλήθηκε μετά τις εσφαλμένες αναφορές που κυκλοφόρησαν περί πυροβολισμών εντός του σταθμού.

 

Πηγή: www.newsit.gr