Πεθερά αυτοκτόνησε γιατί η μέλλουσα νύφη ήταν… κοντή και απαιτητική!


25-11-2017 15:40

Στον θάνατο οδήγησε ο αρραβώνας του γιου της μια Κινέζα, η οποία δεν μπορούσε να ανεχτεί ότι η νύφη της ήταν κοντή και απαιτητική και της ζητούσε μάλιστα ακριβά δώρα!

Σύμφωνα με Μέσα Ενημέρωσης της Κίνας, η 47χρονη γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της πέφτοντας με μηχανάκι στα νερά ενός ποταμού στην επαρχία Χενάν της Κίνας. Όπως αναφέρει η εφημερίδα People’s Daily, η 47χρονη απογοητεύθηκε από το γεγονός ότι δεν μπορούσε να αγοράσει στη νύφη της τα ακριβά δώρα που ζητούσε, όπως για παράδειγμα ένα καινούριο αυτοκίνητο.

Κάποιες άλλες όμως πληροφορίες επισημαίνουν ότι η γυναίκα έδωσε τέλος στη ζωή της καθώς δεν μπορούσε να συμβιβασθεί με την ιδέα ότι η μέλλουσα σύζυγος του γιου της ήταν κοντή!

«Η νύφη της ήταν από το ίδιο χωριό, αλλά η κυρία Λιν δεν την ενέκρινε γιατί ήταν κοντή. Στη συνέχεια, σε μια έκρηξη απελπισίας, πήρε το μηχανάκι της και βούτηξε σε ένα ποτάμι», αναφέρει μάλιστα η επίσημη ανακοίνωση των τοπικών αρχών για το τραγικό συμβάν.

Το πτώμα της 47χρονης ανασύρθηκε στις 17 Νοεμβρίου από το ποτάμι. Λίγο έλειψε όμως να υπάρξει και νέα τραγωδία, καθώς όταν ο σύζυγός της αντίκρισε τη γυναίκα του νεκρή στο ποτάμι, πήδηξε και ίδιος σε αυτό, όπως και ο γιος του, αλλά ευτυχώς αστυνομικοί που βρίσκονταν εκεί κατάφεραν να τους σώσουν.

ΠΗΓΗ DAILY MAIL