Βίντεο της Νέας Δημοκρατίας για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών


25-11-2017 15:32

Με βίντεο που ανήρτησε στα social media, η Νέα Δημοκρατία στέλνει το μήνυμά της για την Παγκόσμια Ημέρα κατά της Βίας των Γυναικών.

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Νέα Δημοκρατία, μέσω της Γραμματείας Γυναικείων Θεμάτων, δημιούργησε βίντεο ενημέρωσης με τίτλο: «Έχεις παιδιά; Μην τα καταδικάζεις». Στόχος η ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη βία κατά των γυναικών. Ένα θέμα που αφορά  όλες και όλους, γυναίκες και άνδρες.

Τι αναφέρει η Νέα Δημοκρατία

«Η οικογένεια και το σχολείο διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην έμφυλη κοινωνικοποίηση των νέων. Διαμορφώνουν τη στάση τους απέναντι στον εαυτό τους και τους άλλους, καθώς και τις αξίες και τις προσδοκίες τους για τις συντροφικές τους σχέσεις. Από τη νηπιακή ηλικία είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες εκείνες που θα τους οδηγήσουν σε υγιείς δεσμούς, βασισμένους στην ισότητα και τον αλληλοσεβασμό», αναφέρει χαρακτηριστικά η Νέα Δημοκρατία σε σχετική ανακοίνωσή της.

Δείτε το βίντεο

"ΕΧΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ; ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΕΙΣ"

Με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα για την εξάλειψη της Βίας κατά των Γυναικών, η Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων της Νέας Δημοκρατίας δημιούργησε βίντεο ενημέρωσης με τίτλο «Έχεις παιδια; Μην τα καταδικάζεις» με στόχο την ευαισθητοποίηση των πολιτών για τη βία κατά των γυναικών. Ένα θέμα που αφορά όλες και όλους, γυναίκες και άνδρες.Η οικογένεια και το σχολείο διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στην έμφυλη κοινωνικοποίηση των νέων. Διαμορφώνουν τη στάση τους απέναντι στον εαυτό τους και τους άλλους καθώς και τις αξίες και τις προσδοκίες τους για τις συντροφικές τους σχέσεις. Από τη νηπιακή ηλικία είναι πολύ σημαντικό τα παιδιά να αναπτύξουν τις δεξιότητες εκείνες που θα τους οδηγήσουν σε υγιείς δεσμούς, βασισμένους στην ισότητα και τον αλληλοσεβασμό.

Geplaatst door Γραμματεία Γυναικείων Θεμάτων ΝΔ op vrijdag 24 november 2017

 

Πηγή: www.newsit.gr