Αγγελική Δαλιάνη – Μάνος Παπαγιάννης: Αυτό είναι το όνομα που θα δώσουν στο μωρό τους!


25-11-2017 13:09

Πριν περίπου δύο μήνες, η Αγγελική Δαλιάνη υποδέχτηκε στον κόσμο τον γιο της!

Η ταλαντούχα ηθοποιός και ο σύζυγός της, Μάνος Παπαγιάννης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας, ειδικά από την μέρα που μπόρεσαν να φέρουν στο σπίτι το μωρό τους.

Ο μικρός πρίγκιπάς τους γεννήθηκε πρόωρα και αναγκάστηκε να μείνει για λίγο καιρό στην μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών. Τώρα, όμως, είναι σπίτι και όλα είναι μια χαρά!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της εφημερίδας Secret και της Σάσας Σταμάτη, ο μπέμπης της Αγγελικής και του Μάνου θα πάρει το όνομα Νικήτας! Η επιλογή του ζευγαριού δεν ήταν καθόλου τυχαία, καθώς έτσι ονομάζεται ο πατέρας της Αγγελικής Δαλιάνη, στον οποίο η ηθοποιός τρέφει τεράστια αδυναμία. Βέβαια, η βάφτιση του μικρού θα αργήσει, αφού οι δύο ηθοποιοί επιθυμούν το παιδί τους να μεγαλώσει λίγο ακόμη. Για αυτό και σκέφτονται να την πραγματοποιήσουν τον επόμενο χρόνο.

• I hope my children look back on today • And see a mother who had time to play • ????????‍????‍???????????? _______________________________________ #playtime #mykids #mybabyboy #familygoals #familyfirst @manospapagiannis

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Aggeliki Daliani (@aggelikidaliani) στις

tlife