Μιχάλης Μαρίνος: «Τον ρόλο του Δαμιανού τον αγαπάω πάρα πολύ»


25-11-2017 7:14

Ο Μιχάλης Μαρίνος αποκάλυψε τις εξελίξεις της σειράς «Έλα στη θέση μου».

Με δεδομένη την εγκυμοσύνη της Αθηνάς Οικονομάκου, η Φαίη φεύγει από τη σειρά. Η αποχώρηση φέρνει κοντά Δαμιανό και Βλάση;

Δεν το ξέρω αυτό. Δεν έχω φτάσει μέχρι εκεί, αλλά, από τη στιγμή που έχουμε δει τη Ρενάτα με τη Φαίη να έρχονται κοντά και να δημιουργούν μία σχέση φιλική, δεν είναι απίθανο. Ας αφεθούμε στη φαντασία της συγγραφικής ομάδας του κυρίου Κρητικού.

Θα ήθελες μετά τη Φαίη να βρει την αληθινή αγάπη;

Θα ήθελα να ηρεμήσει λίγο μέσα του. Έχει έντονα συναισθήματα ο καημένος. Νιώθει απόρριψη από την οικογένεια από μικρός, πιστεύει ότι τον κοροϊδέψανε, του πήραν την εταιρεία. Δεν είναι κακός από τη φύση του – οι συγκυρίες και η ζωή τον έκαναν έτσι.

Βλέπουμε ότι είναι και αδίστακτος. Δεν του αρέσει ο Ζούβας και οργανώνει επίθεση εναντίον του…

Αγαπάει τόσο πολύ την αδελφή του και δεν θέλει να ρισκάρει η Σύλβια να είναι με αυτόν τον μικροαπατεώνα. Από αγάπη το κάνει.

Σύμφωνα με τις εξελίξεις, η Σύλβια ετοιμάζει κρυφό γάμο. Θα το μάθει ο Δαμιανός;

Είναι ένας έξυπνος άνθρωπος ο Δαμιανός. Αυτά τα πιάνει στον αέρα. θα το καταλάβει και θα αντιδράσει. θα έχουμε, λοιπόν, νέες ανατροπές. Ναι, και μερικά πάρα πολύ αστεία επεισόδια.

Πώς εξελίσσεται ο ρόλος του Δαμιανού;

Θεωρώ ότι η εγκυμοσύνη της Φαίης και το παιδί επηρεάζουν τη ζωή του. Όλες οι εξελίξεις με την αγαπημένη του θα του προκαλέσουν μία έντονη αλλαγή και στη συμπεριφορά και στο πώς βλέπει τα πράγματα.

Τι σε ιντριγκάρει στον ρόλο του Δαμιανού;

Τον ρόλο του Δαμιανού τον αγαπάω πάρα πολύ, γιατί είναι ένας άνθρωπος έντονος.

Του χρόνου θα έχουμε το «Έλα στη θέση μου»;

 Νομίζω ότι είναι πολύ νωρίς για να το πούμε αυτό.

Πηγή: Mytv